Årets julegaver 2022

aarets julegaver 2022 - ideer til julegaver - modernhouse
modernhouse - nyhed 2022 - pick-me-up - fablewood - dansk design - kickstarter nyhed

Det sørme, det sandt – december
Det er snart jul igen!

Med jul følger en masse hyggelige traditioner, heriblandt julegaveindkøb. Julen er blandt årets hyggeligste tider, hvor vi gerne tilbringer lidt ekstra tid med dem vi har kær.

Julen forbindes ofte med pakkekalender/adventsgaver, julegaver, mandelgaver, julemad og julegaver. Vi har i dette blogindlæg samlet de største hits og nyheder, så find inspiration og ideer til julegaver i vores egen guide til årets julegaver 2022.

Er du på udkig efter unikke julegaver, end de traditionelle produkter som eksempelvis bestik fra georg jensen, elektriske løbehjul, apple airpods pro eller slush ice maskine. Et romantisk ophold kan alle helt sikkert bruge, men søger du en fysisk varer, har vi fundet en række populære gaveideer nedenfor.

Pick-me-up’s fra FableWood

De søde og bedårende figurer fra FableWood, som går under navnet Pick-me-up’s, udkom i august 2022. De blev hurtigt meget populære med deres store søde øjne og muligheder. Derudover er der i et prisleje, perfekt til årets julegave.

Disse er blandt årets personlige gaver, da du vælge personlige favoritter og udtryk du mener matcher modtageren. En personlig gave kan være mange ting, men det kan både en personlig plakat eller en gave som modtageren virkelig har ønsket sig.

Info: Vælg mellem lille og stor – Den lille med magnet, evt. til køleskabet, den store består af to dele og kan placeres på flere måder.

Pris: 149 kr. / 299 kr.

Find figurerne her
pick me up hunde - fablewood
pick me up pingvin - fablewood

“Gode gaver gives med hjertet”

Favoritten 2021 – Svanen fra Brainchild

Svanen figuren i mahogni og messing var blandt julen 2021 favoritter. I dag pynter den rundt i mange hjem på hylden i stuen sammen med andre flotte figurere fra eksempelvis Kay Bojesen, Spring Copenhagen og mange flere.

Info: Udover den fine svanen figur fra Brainchild, finder du andre figurer som ægget i flere materialer, samt plakater og sengetøj.

Pris: 849 kr.

Se favoritten fra Brainchild
Brainchild svanen - hvid og mahogni - modernhouse
paafuglen - brainchild - 94002 - 94003 - 94004 - modernhouse

Twist Shelf fra Lawa Design

Twist Shelf er anderledes hylde som indeholder flere gode egenskaber. Blandt andet er der magneter i den ene side, i midten er den twistet, således at du på den anden side har en hylde. Dette giver flere muligheder for anvendelse. Den er især populær i køkkenet til knive og småopbevaring, samt på kontoret til at holde det store overblik. 

Pris: 1.999 kr.

Find Twist shelf her
twist shelf - opslagstavle -hylde - kontor - kontorartikler
twistshelf - lawa design twist shelf - koekkenindretning
delta stand black - lawa design - delta clock - vaegur trae
Ring holder sæt Egetræ - 15 og 20 cm

Favoritterne fra dot aarhus

Smykker har vi alle mange af. Med det følger ét ønske om at det gerne må se overskueligt ud i indretningen og at det er nemt at skabe et overblik når nye smykker til dagens outfit skal vælges. Med smykkeholder fra dot aarhus er der plads til både halskæder, øreringe, armbånd og briller.

Info: Vælg mellem flere varianter, heriblandt valnød/egetræ, samt messing eller sort pulverlakeret stål.

Pris: Fra 170 kr.

Se alle favoritter fra dot aarhus
Lækre Nyheder fra dot aarhus til at fuldende smykke garderopen
Lækre Nyheder fra dot aarhus til at fuldende smykke garderopen

Tæppe eller plaid

Nyd en kold dag hjemme på sofaen med et lækkert varm og blødt tæppe og en varm kop kakao eller te. Der findes hver fald næsten ikke noget mere hyggeligt. Tæpper og plaider findes i flere forskellige farver, mønstre og materiale og er med til at skabe en hyggelig stemning i hjemmet.

Andre gode ideer kan være matchende pyntepudebetræk i flotte farver.

Info: Disse mange plaider og tæpper er designet af danske designere som House Doctor, Brainchild, By Nord og By Lohn.

Pris: Pris variere alt efter størrelse og mærke

Se alle plaider her
plaid - taeppe - aaerets julegave 2022 - brainchild plaid - modernhouse
the heart talks - the dark talks - the talks - selskabsspil - gaveide

Samtalekort

Andre gode julegaveønsker er samtalekort, som kan være en sjov gave, men som også er populær i mange hjem. Samtalekort kan bruges til enhver anledning og i nye selskaber, sammen med venner eller din partner. Så ønsker du at give en mulighed for at blive udfordret på nye emner og gode snakke.

Samtalekort findes i så mange forskellige varianter, at de kan bruges både som gode julegaver til børn og voksne. Med sådanne spil opfordre man til mere tid sammen og mindre skræmtid eller tid med en nintendo switch.

Tip: Kan også bruges som mandelgave, da mange af disse samtalespil ligger i et prisleje mellem 99 kr. til 199 kr. 

Se alle samtalekort her
go samtale_livets store spoergsmaal
small talk big questions - small talk dirty talk - samtalespil - selskabsspil - parspil - modernhouse

Køb julegaverne online – Det er nemt!

Vi tilbyder:

  1. Altid 90 dages returret – Skulle der være et ønske om at bytte julegaven, kan man nemt købe en fragtlabel online på ModernHouse.dk – benyt blot returnering og udfyld efterspurgte data, returner pakken og vi refunder til den som har købt gaven, indenfor få dage.
  2. Vi er en e-mærket webshop
  3. Altid hurtig levering – 1-2 hverdage
  4. Fri levering ved køb over 399 kr. til nærmeste GLS pakkeshop

God fornøjelse og Glædelig Jul
Hilsen team ModernHouse.dk

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.