Brainchild Plakater

Brainchild plakater er klassiske, kreative og moderne. Med udgangspunkt i ni forskellige design klassiskere kan du med disse plakater indrette hjemmet med de klassisker som du bedst kan lide. Plakaterne fås i tre forskellige størrelser - 30 x 40 cm, 50 x 70 cm og 70 x 100 cm. De er printet på et eksklusivt og ubestrøjet kunstpapir og fås i mange flotte farvekombinationer.

Relaterede produkter

brainchild svanen - danske moebleklassiskere - dansk design - figurer - modernhouse

Svanen figurer

Brainchild aegget figur - dansk design - modernhouse

Ægget figurer

incado - incado rammer - plakatrammer - billederammer - dansk design - modernhouse

Rammer

Viser 1–21 af 47 resultater

 

 

Fra: 350,00 DKK

Leveringstid 4 - 6 hverdage


Plakater inspireret af danske møbelklassiskere

Disse Brainchild Plakater er inspireret af 9 design møbelklassikere, som du sikkert kender. Brainchild har designet deres mange plakater med stor anerkendelse for de største danske møbeldesignere. Klassikere som Svanen, Pelikanen, Bamsestolen, Myren, Koglen, Ægget, Vintergækken, Dråben og Flowerpot. Tilbage i 50’erne og 60’erne skabte de designs, som vi i dag fortsat ser som store ikoner i den moderne indretning.

Hos Brainchild sætter de en stor ære i at fortolke de danske design klassikere, her går de ikke på kompromis med hverken kvalitet, materiale eller udtrykket. Udover de mange plakater, designer de også mange flotte træfigurer, som med deres enkelthed pryder hjemmet. Brainchild plakater er for dig, som elsker dansk design, ønsker at kombinere danske klassikere på flere måder eller ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Det er også for dig, som ikke nødvendigvis har økonomi til at have møblerne i hjemmet, men ser en stor værdi i disse klassikere.

Alle plakater fås med sort baggrund, samt andre farverige udgaver. Derudover har vi sammensat, så du kan spare penge når du køber plakater til en Brainchild billedvæg. Med Brainchild billedvæg plakater, kan du skabe en kombination af flere sammen, heriblandt både med sort baggrund (som er blandt vores bestseller) eller kombinere som du ellers ønsker. Derudover kan du tilkøbe rammer, hvor vi har et udvalg af flere forskellige rammer fra Incado.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.