ModernHouse på forsiden af Herning Folkeblad

Herning Folkeblad - ModernHouse - modernhousedk - dansk design - dansk upcoming designere - ivaerksaetter - kvindelig ivaerksaettere - indretning

Vi er Med i Herning Folkeblad

Ugens visit – I maj 2021 kunne vi udover at fejre vores fem års fødselsdag, byde Herning Folkeblad velkommen på vores adresse i Herning. Her stod besøget på både fotograf og magasinredaktør Mathilde Back Callesen. Et hyggeligt visit, hvor de sidste fem år blev delt over en kop kaffe. Man glemmer hurtigt at fejre de små sejre, så et visit fra Herning Folkeblad var en god måde at fejre et nyt kapitel for virksomheden.

Fuld tid efter fem år

ModernHouse har i mange år fungeret godt som en hobbyvirksomhed, men udviklingen taget i betragtning. Så har vi også fået meget mere at se til i løbet af årene, hvilket jo blot er gode tegn. Så at vi efter fem år kunne lade Mirjam gå fuld tid i virksomheden har bestemt været en stor drøm, som gik i opfyldelse. Mange kan helt sikkert nikke genkende til hvor travl en hverdag kan være med arbejde og små børn. Så det at skulle jonglere mellem flere jobs og vækste ModernHouse samtidig har krævet sit. Men ingen brok skal lyde, for vi har begge altid elsket at arbejde.

Men i dag giver det en mere fleksibel hverdag og børnene mærker også at der igen er bedre tid til at priotere dem i både hverdag og weekend.

Herning folkeblad - modernhouse - foerste fem aar - ivaerksaetter - dansk design
modernhouse - herning folkeblad 2018 - dansk design - ivaerksaetter - kvindelig ivaerksaetter - dansk upcoming design

Billede 1: På forsiden af Herning Folkeblad – maj 2021

Billede 2: Med i Herning Folkeblad – februar 2018 med sønnen Malte

Billede 3: Eksempel på produkter på ModernHouse – Svanen og Ægget fra Brainchild

Stor artiklen i Herning Folkeblad

Artiklen giver et rigtig godt indblik i hvordan vores hverdag er præget af vores arbejde. Både familie og venner ryster indimellem på hovedet over vores mange idéer og er efterhånden vant til at vores hjem, ikke blot er et hjem. Men at der her er der plads til dansk upcoming design og børn. Vi går gerne på kompromis når det gælder kærlighed til de nye designere og uanset arbejdsmængden, så elsker vi vores arbejde.