15 idéer til den perfekte julegave til hende

julegave til hende - 15 julegaveideer til aarets julegave til hende - julen 2021 - returnering af julegaver - julegave til konen - modernhouse

Er det svært at finde den perfekte julegave til hende?

Søger du inspiration til hvad din mor, veninde, hustru, søster eller kæreste have i julegave? Eller synes du det er svært at finde ønsker til dig selv? Vi har samlet en række gode anbefalinger, inspiration og i alt 15 idéer til den perfekte julegave til hende.

Julen forbindes oftes med hygge, kærlighed og mere tid sammen, samtidig er der også mange som forbinder tiden med en vis travlhed. Det kan være svært at nå det hele og samtidig finde roen til at priotere julehyggen som familie. Når julegaven skal findes til hende kan det være svært at bestemme sig for hvad man gerne vil give, man ønsker gerne helst at give noget som både er personligt og som man ved at hun bliver glad for. Nedenfor kommer vi med flere gode råd til at vælge den helt rette julegave eller at finde ud af hvad man skal ønske sig i år.

Hvilke gaver er populære i 2021?

Svanen fra Brainchild blev i starten af året kåret som Årets Figur 2021 hos Bolig Magasiner. Vi oplever en stigende interesse for de mørke træsorter som igen har fundet vej frem til de danske hjem. Her passer den nyfortolkede Svanen Figuren godt ind.

Svanen fremstår med runde former, som blot fremhæver mahognitræets flotte nuancer. Den måler 12 cm i højden, har en flot messing fod og er designet med bevægelige vinger. Som supplement til Svanen Figuren kan vi anbefalet Ægget Figuren, som er designet med samme nuancer og matcher flot sammen.

Er du mere til neutrale farver, kan du ligeledes få den i en hvid farve med messing fod.

Se svanen og ægget her i både mahogni og hvid
julegave til hende - julen 2021 - aarets figur 2021 - svanen - brainchild - dansk design

Populære gaver til under 500 kr.

Når der skal købes julegaver, søger man ofte efter julegaver i forskellige prisklasser. Derfor har vi gjort det lidt nemmere for dig, når julegaven skal vælges. Find gaver indenfor den prisklasse som passer dit budget bedst. Populære gaver til under 500 kr. kan eksempelvis være gaver som planteophæng, bakker fra SEJ Design, brilleholder fra dot aarhus, spil fra Go’ Samtale og plakater fra Brainchild, dette er blot nogle få eksempler på gode gaveidéer, alt sammen til under 500 kr.

Det behøver altså slet ikke at være svært når julegaven skal udvælges. Nedenfor har vi samlet 15 idéer til den perfekte julegave til hende, da vi ønsker at inspirere dig til at købe en gave som skaber glæde.

Gaver under 500 kr. – Gaver under 1000 kr. – Gaver under 1500 kr. – Gaver over 1.500 kr.

Hvad skal jeg ønske mig i julegave?

Det er egentlig et luksus problem, når man ikke altid ved hvad man skal ønske sig i julegave. Enten er du typen med en lang ønskeseddel eller også er du typen som altid ønsker sig penge og gavekort, men gerne vil tilføje lidt til ønskesedlen som kan skabe en anden form for glæde juleaften.

En god idé er at lade dig inspirere via de sociale medier, hvor du nemt kan fornemme hvad der hitter i øjeblikket og derved finde frem til noget af det som du kan mangle i hverdagen. Med nye elementer i indretning, kan du nemt skabe nyt liv og stemning, uanset om det er små træfigurer, plakater eller planteophæng.

15 julegaveidéer til årets julegave til hende

gave til hende - julegave til hende - planteholder - plantwire - leerbaek - gaveide
svanen - brainchild - julegave til hende - 15 julegaveide til hende - julen 2021 - bestseller - modernhouse
julegave til hende - julen 2021 - bestseller - julegaveideer - brainchild - modernhouse
lawa design - julegaveideer til hende - julegave til mor - julen 2021 - dansk design - modernhouse
15 julegaveideer til hende- julegave til konen - julegave til mor - sej design - modernhouse
smykkeholder - julegave til hende - julen 2021 - gaveide - dot aarhus - modernhouse
opslagstavle - dot aarhus - julegaveforslag - gaveide til hende - modernhouse
nosey brilleholder - julegaveforslag - julegave 2021 - dansk design - modernhouse
the heart talks - the talks - spil - familiespil - julen 2021 - julegaveide - modernhouse
the dark talks - julegave til hende - julegave til soester - the talks - modernhouse
julegaveide til hende - traefigurer - julegaveorslag - gaveide - fablewood - modernhouse
slim vase - messing vaser - 55 north - dansk design - upcoming design - modernhouse
spil - julegave til hende - julegave til par - parspil - dansk design - bestseller - modernhouse - go samtale
familiespil - julegave til hende - go samtale - julen 2021 - dansk design - modernhouse
Se flere julegaver idéer til hende her
julegave til hende - 15 julegaveideer til aarets julegave til hende - julen 2021 - returnering af julegaver - modernhouse

Returnering

Skulle gaven ikke falde i hendes smag, så tilbyder vi forlænget returret i forbindelse med julegaver. Alle julegaver kan byttes frem til 15. januar. Derudover kan du nemt bestille en returlabel her, hvis det skulle blive nødvendigt. Find alle nødvendige information på siden Julegaver og bliv vel informeret når du køber julegaver online hos ModernHouse.

God fornøjelse og Glædelig jul

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.