Viser alle 9 resultater

Milestone Kort

Med de fine milestone kort har du en rigtig fin måde at mindes den første tid. Disse kort er med til at samle de bedste minder under graviditeten og de første 1-3 år. Tiden går hurtigt og det kan være svært at huske alle detaljer. Samtidig er det en sjov måde at skabe minder og for mange en god måde at dele billeder med familie og venner.

Med milestenskort fra enten Prik & Streg eller Mouse & Pen får du hjælp til at forevige de bedste og første øjeblikke. Du kan med fordel kombinere disse milestenskort med produkter som: Barnets Bog og Baby aftryk.Milestone Kort på dansk

Milestone kort går under mange forskellige navne, men er alle designet til det samme formål. Du vil opleve udtryk som: Milestone Card, Milestone Baby Kort, Milestenskort og Milestone Kort. Enkelte udgaver får i engelske udgaver, men hos os er alle på dansk.

Med milestone baby card har du et godt hjælpemiddel det første år og frem til dit barns 3 års fødselsdag. Vi tilbyder et udvalg af flere varianter i forskellige designs. Disse kort er til dig som ønsker at huske alle de forskellige minder med dine børn på en hyggelig og god måde. Disse kort vil med garanti skabe smil og gode øjeblikke.

Disse milestenskort er designet i et neutralt design med søde illustrationer fra et univers med fokus på nordisk design i børnehøjde. Vores kort kommer fra danske virksomheder som: Prik & Streg og Mouse & Pen. Alle varianter er med skrivbar bagside, således kan du nemt skrive noter om begivenheder, alderen og skal være en hjælp til at huske de små og sjove oplevelser, som du senere kan notere ind i din barnets bog.

Pakken fra Prik & Streg passer til både piger og drenge, hvor pakken fra Mouse & Pen fås i en lyserød og lyseblå variant. Pakken indeholder 39-40 kort og består af spørgsmål som eksempelvis: Sov igennem for første gang, i dag jeg selv, i dag kom jeg til verden og mange flere.

Sådan bruger du dine nye milestone baby kort?

Du placere kortet sammen med barnet på dagen for begivenheden og fotograferes. Det kan være en god idé at tage billeder fra flere vinkler, samt vælge et tidspunkt hvor du har overskud og tålmodighed under processen.

At placer kortet ved barnet og tage det perfekte billede, så er det desværre sjældent at det perfekte billede er der første gang. De små ben og hænder er ofte i bevægelse. Det er nok også sjældent der bliver set direkte på kameraet. Derudover kan der være legetøj eller en sut i vejen. Det kan derfor næsten være en umulig opgave. Men mange gange kan det perfekte billede, være et billede hvor alt ikke fremstår perfekt. Det handler om timing, så vælg et tidspunkt på dagen, hvor baby ikke er træt, men er klar på at ligge lidt selv på gulvet.

Milestone Graviditets Kort

Graviditets kortene er designet af Prik & Streg. Her for du hjælp til at huske de gode stunder, imens du venter. Du får muligheden for, at få taget nogle gode billeder af maven. Sættet indeholder 31 kort, der starter fra da du opdager din graviditet til du står med baby i dine arme. Se oversigten over hvilke kort, som indgår i pakken under produktet: Graviditetskort.

Bag på kortene er der mulighed for, at du kan skrive noter. Derved kan du nemmere huske de højdepunkter, gode stunder og notere nogle af de tanker, som du gør dig i din graviditet.

SPAR 10% når du køber begge sæt fra Prik & Streg. Sættet går under navnet: Startpakke – 2 x Milestone Kort (Prik & Streg).

Køb milestone cards online

Disse milestone baby kort kan bruges til både piger og drenge i det første år. Her har du mulighed for at skrive noter bag på. På enkelte kort kan du notere datoer på forsiden eller bagsiden, alt efter hvilket variant du vælger. Udover det er de udviklet med fleksible tekster, så du kan tage billeder når det passer dig.

Andre hjælpmidler til den første tid, kan være aftrykssæt og barnets bog. Alt sammen en fantastisk måde at samle de bedste minder fra den første tid.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.