Viser alle 4 resultater

Milestenskort / Milestone Baby Kort

Med de fine milestone kort har du en rigtig fin måde at mindes den første tid. Den skaber et godt overblik for hvor hurtigt det går, både under graviditeten og det første år af dit barns liv. Samtidig er det en sjov måde at skabe minder og for mange en god måde at dele billeder med familie og venner.

Få hjælp til at forevige de bedste minder og se med fordel kategorier som: Barnets Bog og Baby aftryk som ekstra hjælp til den første tid. Se hele udvalget nedenunder.Milestone baby kort på dansk

Med milestone kort har du et godt hjælpemiddel til den første tid. Hvis du ikke kender til dem, så er det flere kort designet til diverse anledninger som kommer den første tid. Milestone cards bruges oftes ved at placer kortet sammen med barnet på flere dekorative måder og forevige det ved et billede – Dette til evig minde.

Milestenskort er noget som har været populært længe og som står i flot kontrast med barnets bog fra samme designer. Designeren bag er Prik & Streg, som skaber flere søde motiver i et sødt, neutral og eventyrligt design.

Hvordan bruger jeg bedst mine milestens kort?

Med disse milestenskort har du mulighed for at samle de vigtigste begivenheder for det første år. Kortene er designet i et neutralt design, som placeres ved barnet på dagen eller dagene omkring for begivenheden. For nogen kan det være svært at få taget det perfekte billede og det kan være en god idé at forsøge fra flere vinkler, samt være tålmodig under processen.

Du placer kortet ved barnet og tager billedet, så enkelt er det nok desværre sjældent. De små ben og hænder er ofte i bevægelse. Det er nok også sjældent der bliver set direkte på kameraet. Derudover kan der være legetøj eller en sut i vejen. Det kan derfor næsten være en umulig opgave, men mange gange kan det perfekte billede, være et billede hvor alt ikke fremstår perfekt. Det handler om timing, så vælg et tidspunkt på dagen, hvor baby ikke er træt, men er klar på at ligge lidt selv på gulvet. Du kan også vælge at sidde med barnet og få nogen til at tage et billede eller bruge andre hjælpemidler som en barnestol.

Sættet indeholder 31 kort, som starter fra den første dag barnet er født og frem til 1 års fødselsdagen. Derudover dækker den over vuggestuestart/dagplejestart. Ønsker du at udvide pakken, har du mulighed for at tilkøbe ekstra kort. Dette betyder at du kan bruge kortene helt op til 3 års alderen – Dette for blot 35,- (tumlingepakken) Derudover kan du tilkøbe et kort, som kan bruges i forbindelse med barnedåben eller navngivningsfesten.

Milestone Graviditets Kort

Graviditets kortene er designet med det formår, at huske de gode stunder mens du venter. Du får muligheden for, at få taget nogle gode billeder af maven. Bag på kortene er der mulighed for, at skriver noter og derved huske højdepunkterne og evt. nogle af de tanker du gør dig i din graviditet.

Disse kort er i matchende design og giver dig anledning for at huske den runde mave. I sættet finder du også et kort som kan bruges kort tid efter at baby er kommet til verdenen. Som tilvalg har du også mulighed for at tilkøbe ekstra kort med teksten “Jeg skal være storebror” eller “Jeg skal være storesøster”

Til de kommende bedsteforældre har du også mulighed for at tilkøbe ekstra kort med teksten “Jeg skal være bedstemor” eller “Jeg skal være bedstefar” Disse kort kan bruges ved en helt særlig anledning eller når den gode nyhed overdrages til de kommende bedsteforældre.

Køb milestens kort online

Disse milestone baby kort kan bruges til både piger og drenge. Her har du ligeledes mulighed for, at skrive noter bag på, samt på enkelte kort kan du notere datoer på forsiden. Udover det er de udviklet med rimelig fleksible tekster, så du kan tage billederne når det passer dig. Disse milestenskort leveres i en fin bomuldspose med træ vedhæng.

Med flere hjælpmidler til den første tid, finder du også aftrykssæt, barnets bog – Alt sammen en fantastisk måde at samle de bedste minder fra den første tid.