Viser 1–21 af 34 resultater

House Doctor Loftlampe

Hos ModernHouse finder du et bredt udvalg af House Doctor loftlamper til at skabe et elegant og stilrent hvem, hvor der er plads til din personlige smag og stil. Uanset om du ønsker nye loftlamper til entréen, stuen, køkkenet eller andet, så er de flotte House Doctor loftlamper værd at udforske.


 

Ikke på lager

Få mere lys i indretningen med House Doctor loftlamper

Med House Doctor lamper går du aldrig galt i byen, her finder du et bredt udvalg af flot belysning til hele boligen. Lamper som matcher design og kvaliteten i deres ellers store udvalg af møbler og boliginteriør. Alt er inspireret af skandinavisk design, præget af et industrielt look med inspiration fra hele verden. En House Doctor lampe kan fås i flere størrelse, farver og har hver især unikke kendetegn. Så uanset om du savner mere lys i stuen, køkken-alrum eller entréen, så har House Doctor det du drømmer om.

Hos ModernHouse forhandler vi unikke produkter til det moderne hjem, heriblandt både dansk design og dansk upcoming desing. Alt sammen med fokus på at skabe en personlig og unik indretning i dit hjem, med plads til at lade sig inspirere af andres unikke fund. Alle lamper leveres med fri fragt, dog ved køb for minimum 299 kr.

Molecular lampe, og mange flere House Doctor lamper online

Smuk industriel pendel og Molecular lampe er blot blandt nogle at de lamper man nemt husker. Molecular lampen er en smuk og anderledes House Doctor lampe på sin helt egen måde. Mange drømmer om en stor og flot lampe i hallén eller over spisebordet, hvor denne lampe er helt perfekt. Modellen fås også som væglampe, så den kan bruges ved natbordet, sofaområdet eller i gangen.

Er du på udkig efter et mere minimalistisk design, så er Balls lamper en flot løsning til en loftlampe som skaber en fantastisk belysning og som kan bruges mange steder i indretningen. På siden finder du også de populære House Doctor Twice lamper og mange flere, så gå på opdagelse og find dine nye House Doctor lamper online hos ModernHouse.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.