Babytæppe

Babytæppe er for dig med en nyfødt eller som gave til de nye forældre. Et babytæppe er især anvendeligt til at svøbe baby og skabe tryghed. Vores udvalg består af flotte tæpper fra By Lohn i farven blå.

Disse tæpper er strikket i det blødeste økologiske bomuld, som er nemt at vaske og god både sommer og vinter. Med et babytæppe fra By Lohn har du mulighed for at skabe trygge rammer for dit barn eller som en god gave til dem som du holder af.

Udover disse tæpper, kan vi anbefale kategorier som: Babynest, babysengetøj og puslepude.


 

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Skønne strikkede babytæpper
Til de små nyfødte er et babytæppe altid et sikkert hit. Disse tæpper kan lune i barnevognen, når den lille skal sove til middag. Ligeledes kan den bruges som picnictæppe en varm sommerdag til leg og hygge udendørs. Med de smukke strikkede tæpper fra By Lohn for du et GOTS certificeret tæppe, som fremstår i de flotteste babyfarver.
Vask og vedligeholdelse
Alle tæpper tåler at komme i vaskemaskinen, men vi anbefaler at du følger vejledningen på tæppet, så du ved hvor meget den kan tåle.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.