Danske Design Markeder der hitter

Danske Design Markeder der hitter

Er du nysgerrig på hvad Dansk Upcoming Design er. Samt hvad der er in i boligindretningen på det danske marked lige nu. Læs med her i vores indlæg. Hvor vi giver dig svaret på hvad Dansk Upcoming Design er, samt en oversigt over de markeder du bør besøge.

Hvad er Dansk Upcoming Design?

Er du vild med design og personlig indretning, så er dette lige noget for dig. Det som definere en Dansk Upcoming Designer, er at de typisk er drevet af deres passion for deres design og produktudvikling. De kan være uddannet indenfor arkitektur, design, kunst eller blot lade hobbyen blive deres passion og kreativitet. Det kan være forskelligt, om folk driver det som virksomhed eller har det som en hobby og måske går med drømmen om hvad det kan føre til.

Design- og Produktionsfase

Bag hver dansk designer eller brand finder du en nøje udtænkt plan for design og produktion. Der kan være forskel på, hvad der kan lade sig gøre i forhold til produktionen. Produkterne er derfor ikke altid produceret i Danmark, men vi oplever at der er stor fokus på kvaliteten, af det produkt som skal leveres, samt processen fra design til det færdige resultat.

Det vi finder inspirerende er at se hvad danskernes kreativitet kan føre til og møde et univers af nyt design og andre kreative, samt funktionelle produkter til hjemmet.

Danske Markeder du bør besøge

De danske designmarkeder er et sted, hvor du finder alle de kreative danskere og iværksætter samlet på et sted. De kreative upcoming designere har her muligheden, for at sætte deres præg i det danske design univers og vise os alle hvad de har at byde på.

Fælles for alle markederne, er at du udelukkende finder Danske Upcoming Designere. De er både nytænkende og kreative indenfor boliginteriør, smykker, tøj og børnenes univers. På markederne er de aller bedste repræsenteret. Typisk er der en begrænsning for hvor mange udstiller markedet har mulighed, for at tillade adgang.

FindersKeeper i Århus og København 
Læs mere om marked her

Upcomers i Vejle og Kolding
Læs mere om marked her

Neu i Aalborg
Læs mere om marked her

Frue Plads Marked i København
Læs mere om marked her

Egne erfaringer fra vores besøg på markederne

Vi har været forbi flere af markeder, indtil videre hovedsageligt i Jylland. Alle markederne foregår typisk i en hal og under hyggelige omgivelser. Det er forskelligt hvad entré prisen er, men ligger gerne fra 0 kr. – 40 kr. Det kan ikke sammenlignes med loppemarkeder, da vi syntes stemningen opleves helt anderledes. Derudover har du også mulighed, for at få en god og hyggelig snak med de danske upcoming designere. Her kan du høre om deres tanker bag produktudvikling, produktsortiment og design. Generelt er markederne en fantastisk mulighed, for at komme ud og se de nye populære tendenser inden for boligindretning og Dansk Design.

Besøg os her

www.modernhouse.dk I @modernhousedk på Facebook I @modernhousedk på Instagram

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *