Viser et enkelt resultat

Barnevognspuder

Skønne og bløde barnevognspuder fra Gamcha i flere varianter og en skøn nyhed på shoppen. Det er ikke alle barnevogne som har et indbyggede ryglæn og støtte til når barnet gerne vil sidde op. Vælg mellem flere varianter, alle i neutrale og skønne farver som passer til både piger og drenge.

Med en barnevognspude sikre du dig en god støtte til barnet på jeres gåture. Disse barnevognspuder gør det muligt for dit barn at sidde oprejst uden at vælte bagud eller til siderne.


Tilbud
189,00 kr.

På Lager |

Levering 1-2 hverdage


Barnevognspuder – Hvad er det?

Barnevognspuder giver en god støtte og sikre at barnet sidder korrekt i en barnevogn. Den bruges primært i barnevognen, men kan også placeres i klapvognen. Du kan sikkert opleve at dit barn finder det kedeligt at ligge og kigge op i luften på de lange gåture, og det vil være mere naturligt at barnet for lov at sidde op og studere de nye omgivelser på gåturene. Men en barnevogn kan være meget ustabil og du kan opleve at dit barn i starten vil have svært ved selv at kan sidde, da dit barns balance i starten ikke altid er særlig god. Med barnevognspuder fra Gamcha for du en fyldig og blød pude til jeres gåture. Du kan også bruge den på gulvet når barnet er ved at lære at sidde selv. Her er en barnevognspude med til at støtte barnet, så det ikke falder og slår hovedet i gulvet.

Her på siden finder du et udvalg af flere forskellige barnevognspuder. De er designet af den danske virksomhed Gamcha og produceret af kvinder i Nepal. Produktet er produceret i økologisk bomuld fra en GOTS certificeret fabrik, hvilket betyder at den er bæredygtigt produceret fra start til slut. Puden fremstår meget blød, stabil og giver en god støtte til barnet med dens form og design. Skulle din barnevognspude blive beskidt, kan du sagtens vaske den ved 30 grader.

Hvornår er barnet gammel nok til at bruge en barnevognspude?

Når dit barn er cirka 6 måneder, kan sidde selv og sætte sig op, så kan du godt begynde at bruge barnevognspuder. Puden er selvfølgelig oplagt at have med på jeres mange gåture hvor den er med til at sikre at barnet sidder stabilt. Derudover anbefaler vi også at bruge den på gulvet eller som ekstra støtte i sofaen. En barnevognspude kan give dit barn mange gode oplevelser og være en ekstra hjælp til dit barn i hverdagen.

Hvorfor bruge en barnevognspude?

Med en lille ny på vej kan man hurtigt få lavet en lang liste over ting man ønsker at købe. En masse forskelligt udstyr om skal være med til at pleje og hjælpe dig, såvel som barnet. Som forældre vil man gerne sikre at barnet har det bedste og at have hjælpemidler som gør det nemmere at skabe gode, samt trygge omgivelser. Netop barnevognen er for mange noget som bruges meget. Her bliver det til både mange gåture og lure. Efterhånden som barnet bliver ældre og kan sidde selv, skal verden indtages og alt nyt er spændende. Derfor oplever mange af en barnevognspude er rart at have med til gåturen når de første når en alder på cirka 6 måneder.

Du kan selvfølgelig også bruge andet som støtte til dit barn, nogen bruger dynen eller et tæppe. Men det kan hurtig blive en ustabil løsning og mange finder barnevognspuden attraktiv pga. design, støtte og de hyggelige oplevelser som disse skønne barnevognspuder kan skabe. Når barnevognspuden ikke er i brug kan den placeres helt nede ved hovedet eller under barnevognen. Alt efter hvad der fungere bedst for dig.

Øvrig information

Vi har massevis af skønne produkter både til hjemmet og de mindste. Alt sammen fra danske designere og danske upcoming designere. Du har derfor mulighed for at købe en række lækre produkter, uanset om du venter barn eller kender én som gør. Vi tilbyder fri fragt ved køb over 399,00 dkk og 90 dages returret. Så mangler du den perfekte gave, barnevognspude til barnevognen og de sidste indkøb inden baby melder sin ankomst, kan vi anbefale at kigge forbi vores kategori: Til Børn.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.