Viser et enkelt resultat

Parspil

Med parspil fra Go’ Samtale har i et fantastisk værktøj til en bedre kommunikation i forholdet. Spillet giver anledning til at drøfte emner som I ikke nødvendigvis har drøftet før. Spillet indeholder 90 samtalekort om parforholdets glæder og udfordringer.

Udover dette spil, kan vi anbefalet spillet til hele familien – Familieudgaven fra Go’ Samtale og selskabsspil fra The Talks.Parspil fra Go’ Samtale

Med parspil (Parudgaven) fra Go’ Samtale for du et samtalespil som indeholder 90 samtalekort. De handler alle om parforholdets udfordringer og glæder. Spillet er opdelt i 5 kategorier: Det inderste, Vores hverdag, Tæt på, Go’ Sex og Fælles mening, hvor hvert kort indeholder et emne og tre spørgsmål som er med til at åbne dialogen. Spillet henvender sig til par i alle aldre og giver anledning til at I kan lære hinanden endnu bedre at kende, og drøfte emner som I ikke nødvendigvis altid for snakket om.

Vi elsker det flotte og enkle design og at den matcher første udgave “Familieudgaven” flot. Herhjemme har vi begge udgaver stående fremme ved spisebordet, altid klar til et enkelt spørgsmål eller flere.

Parudgaven er udviklet i samarbejde med Center For Familieudvikling.

go-samtale - parspil - parudgave - spil for par

Anbefalet af parterapeuten

Parterapeuten og websexolog Maj Wismann har anbefalet flere gode spil for par, heriblandt Parudgaven. Da hun selv må indrømme at hun er vild med idéen. Hun udtaler at det som hun finder fantastisk ved spillet, er at det er inddelt i kategorier og fremstår lækkert i designet, det er en æske man sagtens kan have stående fremme på en hylde eller spisebordet.

Maj Wismann er klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006.

Lær at kommunikere med hinanden

Et spil som denne er perfekt til jer som ønsker at styrke parforholdet og priotere hinanden ved at udfordre parforholdet med dybe spørgsmål. Ved at drøfte emner som I ikke normalt for snakket om, vil I lære og forstå hinanden bedre. Med et spil som dette gør du blot hele processen en anelse sjovere.

“De par der er bestemt for hinanden, er dem der går gennem alting, der er beregnet til at skille dem ad og alligevel kommer ud stærkere!”

Voksenspil som styker dit parforhold

Med et voksenspil som denne, har du mulighed for at lære endnu mere om din partner. I for hver især mulighed for at sætte ord på jeres inderste tanker og følelser, samt drøfte intime spørgsmål. I kan nu blive bedre til at kommunikere og nå ind til kernen i jeres forhold.

Mange par finder det svært at tale om følelser og intime emner med deres partner, heriblandt sex-relaterede emner. Det kan være svært at sætte ord på behov og følelser. Noget som for de fleste par bør være naturligt at drøfte og som i sidste ende blot vil styrke forholdet og undgå misforståelser i hverdagen.

Dette spil er designet flot og enkelt. Hvilket indbyder til at I sagtens kan have det stående fremme og minde jer om at tage et spørgsmål i ny og næ. Vi anbefaler at I laver en aftale om en hyggelig aften engang i ugen eller hver 14. dag, hvor I priotere hinanden. På disse aftener kan I aftale at lade telefonen ligge og finde et spil frem eller blot nyde en god film i hinandens arme. Ofte skal der ikke mere til, for at opnå en dybere relation og undgå småproblemer i det daglige.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.