Hvad kan man ønske sig i Julegave?

Julepynt "God jul" Sort - 2 stk

Julegaver til Børn og Voksne – Vores bud på de ALLER BEDSTE!

December og derved julen nærmer sig. Det betyder for mange af os at årets ønskeseddel skal sammensættes. Men hvad skal man ønske sig i julegave? Nedenunder giver vi dig flere gode råd, når du skal være klar til den kommende jul.

For mange af os ønsker vi, at være godt forberedt. Dette gælder både din egen ønskeseddel og et overblik over hvilke gaver du selv skal ud og købe til juleaften. For hvem ønsker at stå blandt de aller sidste den 23. december, når de sidste julegaver skal købes. Men det kan være rigtig svært, at finde den helt rette julegave, både til dig selv og andre.

Derfor finder du i dette indlæg et overblik over vores bedste julegaveidéer til både børn og voksne. Vi har taget udgangspunkt i både hvad der har være populært generelt i løbet af året og hvilke der var vores bestseller sidste jul.

Vi håber meget at du med dette indlæg finder inspiration, til hvad kan man ønske sig i julegave og hvad du kan købe af julegaver til andre.


Sådan forbereder du dig bedst

Hvert år, når vi nærmer os julen, laver jeg en liste med alle de navne, som jeg ved at jeg skal købe julegaver til. Herefter skriver jeg så løbende de gaver, som jeg ønsker at købe. Derved kan jeg holder øje med butikkerne, samt online og krydse af løbende, efterhånden som jeg for gaverne købt. Denne liste bruger jeg også i forhold til de fødselsdage, som er omkring julen . Du kan med fordel også bruge listen til kalendergaverne eller adventsgaverne.

En anden løsning er selvfølgelig også at skaffe juleønsker fra alle og ud fra den finde ud af, hvad du ønsker at give og bruge disse til at udfylde dine noter til årets julegaveindkøb.

(Overblik) Lav en liste med følgende indhold:

Lav en seddel eller note på din telefon, hvor alle de navne som du skal købe julegaver til står i

Noter ud fra hver enkel person hvad du ønsker at give dem i julegave

Noter adventsgaver eller kalendergaver

Noter fødselsdagsgaver


Julegaver til børn

De fleste børn ønsker sig helt sikkert legetøj, men det kan også være en god idé med noget mere praktisk. Dette er noget som børnene også kan blive glade for. Se nedeunder vores bud, på nogle af de børneprodukter som hitter hos os og som vil hitte i mange år på børneværelset eller i legerummet.

uro-i-uld-bondegaardsdyr
Uroer i flere farver og forskellige design – Priser fra 189,-

 

hvad skal med i barnets bog - sådan sikre du at du for alt med i din barnets bog - hvad skal med i barnets bog - hvad skal barnets bog indeholde - barnets bog - forevig dit barns minder - daabsgave - barselsgave - prik og streg
Barnets Bog – Perfekt til at samle alle de BEDSTE minder de første mange år. Fås både i original og til tvillinger

 

Baby Sengetøj - 70 x 100 cm - Garder fra Gamcha
Garder Junior Sengetøj fra Gamcha – Fås også som babysengeslinned

Julegaver til de mindste >> Klik her <<


Julegaver til hende

Det kan i mange tilfælde være nemmere at finde en gave til hende, jeg syntes ihvertfald selv at man som kvinde ikke har problemer, med at finde julegave ønsker. Mine forslag tager her udgangspunkt, i at de både skal henvende sig til veninden, din mor, kæresten/konen og bedstemor. Jeg er sikker på at du helt sikkert, nok kan finde nogle rigtig fine julegaver blandt listen, måske også ønsker en enkelt eller to til din egen ønskeliste.

Smykkeholder fra dot aarhus – Pris fra 345,-

 

oereringe suffiks - oereringe i trae - oereringe i soelv - dansk design - jewelry by grundled - smykker
Øreringe i træ fra Jewellery by Grundled – Frit valg 250,-

 

Hylder fra by dyb – Flere forskellige designs og to størrelser

 

Brilleholder Sort/Egetræ - Nosey Black
Smykkeopbevaring og Brilleholder fra dot aarhus

 


Julegaver til hende >> Klik her <<


Julegaver til ham

De fleste mænd, kan være svære at finde julegaver til. Mine bedste bud er, at de måske bare køber, det de har brug for eller bare føler de har alt hvad de skal bruge. Men savner du at give ham en personlig gave, samt en som du bare ved han vil blive rigtig glad for. Så kommer jeg nedenunder med en række forslag, til hvad du kan give ham i julegave i år.

opslagstavle - paperrack - opslagstavle i egetrae - dot aarhus - kontorartikler - kontorindretning - dot aarhus - opslagstavle koekken - opslagstavle entre - tavle - modernhousedk
Opslagstavle fra dot aarhus – Pris 290,-

 

cora duo biopejs - nordlys denmark
Biopejse fra Nordlys Denmark // Bestil gerne inden 1. December, da der kan forekomme længere leveringstid op mod jul!

 

blyantholder - pen up - pen holder - kontorartikler - dansk design - dot aarhus
Brass-Dock fra dot aarhus til opbevaring af ipad, mobil eller papir

 

NOSEY Brilleholder fra dot aarhus

Julegaver til ham >> Klik her <<


Har ovenstående gjort dig nysgerrig og ønsker du at blive inspireret endnu mere til: “Hvad kan man ønske sig i julegave, om det er julegaveønsker og gaver til andre”

Glædelig Jul fra

ModenrHouse.dk og Co