Viser 1–21 af 55 resultater

Konfirmationsgaver

Skal du til en konfirmation eller nonfirmation og mangler du årets konfirmationsgaver. Du finder her et udvalg af fine gaveidéer indenfor dansk design til boligen. Et udvalg som henvender sig både til piger og drenge. Du finder konfirmationsgaver som: Plakater, Smykkeholder, Fødselsdagspynt, Planteophæng, Øreringe, Lysestager og Vaser.

Se hele udvalget nedenunder eller tjek menuens mange muligheder. Vi kan også anbefale at give et Gavekort og lade konfirmanten selv bestemme.


 


Fandt du ikke hvad du søgte efter? Eller er din kommende konfirmant blandt dem som ønsker sig pengegaver, så kan et gavekort være den perfekte konfirmationsgave.

Det at finde de perfekte konfirmationsgaver kan være svært at finde, lige meget hvilken anledning man står over for. Hos ModernHouse ønsker vi at hjælpe dig på vej til nemmere at kunne træffe din beslutning og finde den perfekte gave til den kommende konfirmant eller nonfirmant. Den nemme og mest populære blandt de unge konfirmanter i dag er selvfølgelig at give penge, men nedenunder kommer vi med nogle anbefalinger til dig som ønsker at give mere end blot penge.

De mest populære gaver til konfirmanten

Udvalget byder på designs fra brands som: Blue Appeal, dot aarhus, Felius Design, Jewlery by Grundled, Leerbaek, Made by Bent, Nordic Function, Redesign Art, Segment Denmark og The Oak Men. Læs med længere ned og bliv inspireret til køb af de perfekte konfirmationsgaver.

Plakater

Flotte og personlige plakater til væggen. Det er blevet mere og mere populært at give pynt til væggen. Du finder et udvalg af diverse citater til den unge gamer eller til hende som værdsætter venskaber højt, samt gode motiverende citater. Derudover finder du plakater med stjernetegn og muligheden, for at give en personlig gave og pynt til et teenageværelse.

Pynteting

Udover plakater, så kan pynteting til værelset også altid være en god idé. Det kan dog være forskelligt hvad der henvender sig til piger, kontra drenge. Enkelte drenge ønsker måske ikke at modtage pynteting til værelset. Udvalget her byder på den populære Nosey Brilleholder, planteophæng med plads til de grønne planter, fødselsdagsflag og andet festlig pynt fra Felius Design. Som alternativt kan bruges som pynt på pengegaven.

Smykker

Smykker er altid populære hos pigerne. Du finder her et udvalg af flotte og anderledes øreringe fra Jewelery by Grundled. Disse øreringe er håndlavede i træ og sammensat af små dele til unikke og personlige øreringe. Smykkerne fås i flere farver og leveres i en fin æske.

Smykkeholder

Som et flot supplement til disse smykker og blandt de fine konfirmationsgaver til de kommende kvindelige konfirmanter. Så er disse smykkeholder helt perfekte. De er produceret i egetræ og valnød af den danske designvirksomhed dot aarhus. Du kan vælge imellem en enkel og stilren smykkeholder, urholder, ringholder og brilleholder. Et tidsløst og stilrent design til evig minde om en festlig dag.

Gaven med højere værdi

Har du en komfirmant som ønsker sig noget stort og allerde nu går op i indretningen i hjemmet. Så finder du et stort udvalg af flotte designs til indretningen. Møbler, cykelholder og hylder fra Made by Bent er perfekte til det moderne teenageværelse.

Den sjove pengegave indpakning (Gavekort)

I stedet for blot at give gavekortet i en konvolut, så kan man alternativ gøre den mere attraktiv ved en større indpakning og derved gøre indpakningen mere elegant til anledningen. Du kan ligge den i en lille æske med bomuldssnor rundt om eller pakke den ind i noget som du ved konfirmanten er interesseret i. Dette kan være avispapir, farverig gavepapir med ynglings motiver fra barndommen eller være kreativ i fællesskab med noget sødt, feks. chokolade.

Der er uendelig muligheder for at give kreative og personlige konfirmationsgaver. Ønsker du at give en gave til evig minde om den store dag. En dag der betyder meget i en ung teenagers liv. Tag et kig blandt udvalget og udvælg et design, som kan følge konfirmanten til evig minde om et festlig dag og en god start på det voksne liv, som man nu går i møde. Husk du altid for lynhurtig levering på vores lagervarer, samt gratis levering ved køb over 299,- Vi ønsker altid at give den bedst mulige service og tilbyder dig derfor også 30 dages returret i forbindelse med dit køb.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.