Showing all 12 results

Planteophæng

Disse planteophæng er designet til at hænge på væggen eller ned fra loftet. Du finder et udvalg af flere forskellige dekorative og funktionelle ophæng. Disse er populære til de mange grønne planter eller buketten på væggen.

Du finder planteholdere fra danske brands som: by dyb, Blue Appeal, Leerbaek og tilbehør fra SEJ Design.


 


Planteholder fra Danske Upcoming Designere

Indenfor de seneste par år er det blevet meget populært, at have mange grønne planter i indretningen. Der findes mange flotte planteophæng til dette formål og mange forsøger at være kreativ og designer deres egne DIY planteholder. Du er måske blandt de kreative og finder inspiration online og på flere sociale kilder, samt i andres indretning. Mange grønne planter pynter i sig selv og kræver ikke en stor fremtræden planteholder. I dag finder man mange forskellige modeller på markedet, som byder på mange forskellige former, mønstre og smarte ophængemuligheder. På ModernHouse.dk finder du et udvalg af flere forskellige planteophæng fra kreative danskere. Et udvalg som byder på flere forskellige designs, som er perfekte til en dekorativ opbevaring af dine blomster i hjemmet.

Udover at fremstå dekorativ i indretningen, så hjælper de grønne planter også på husets indeklima. Du finder online et udvalg af flere forskellige planteophæng. Alle sammen designet med fokus på det enkle og funktionelle. På shoppen finder du ophæng fra danske brands som: by dyb, Blue Appeal, Leerbaek, samt tilbehør fra SEJ Design.

Hänger Planteophæng fra Blue Appeal

Hänger er en planteholder til en meget attraktiv pris. Det er et fint ophæng, som fås i både sort og hvid. Den kan bruges som ophæng både inde og ude. Her kan du bruge den til både de grønne planter og krydderurterne. Ikke blot er det dekorativt, men også funktionelt. Med dette ophæng har du mulighed for at få de grønne planter og krydderurterne op i højde og undgå, at have det stående og fylde på køkkenbordet eller i vindueskarmen. Med udtalelse for flere, er der mange som finder dette ophæng perfekt til udestue, i køkkenet eller på terrassen. En dekorativ løsning til at skabe et flot og indbydende grønt hjem.

Hänger er designet meget enkel og gør det muligt at have to potteplanter hængende i samme ophæng. Du kan have den hængende ved køkkenbordet eller i et hjørne i din boligindretning. Derved udnytter du pladsen og indretter dig dekorativt med de grønne planter, krydderier, samt krydderurter inden for rækkevidde.

Med din Hänger følger en lang snor med til ophæng og giver dig mulighed for at vælge de krukker som passer dig og din indretning bedst. Den giver anledning til at være kreativ, da ophænget er anderledes og skiller sig ud på markedet, sammenlignet med andre. Dette fordi Hänger skaber plads til flere grønne planter og fremstår i et aflangt design i formspændt finer.

PlantWire planteholder fra Leerbaek

Den danske designvirksomhed Leerbaek er kommet med deres første design. Dette design er et planteophæng, som er designet til at hænge på væggen som et mindre synligt ophæng. PlantWire planteholder er perfekt til dig som ønsker en enkel og stilren holder til de grønne planter. Modellen fås i to størrelser, samt i sort og guld. Den er produceret i Danmark med et ønske om at få naturen endnu mere ind i hjemmet.

PlantWire er perfekt til selv små lejligheder, da dette ophæng til planter ikke fylder meget på væggen og er perfekt at kombinere med flere eller andet i væg dekorationen. Brug den ligeledes i køkkenet til dine krydderurter og chilier.

På mange områder minder PlantWire om det fine ophæng fra Ferm Living, men med dette for du et design som er endnu mere enkelt. Den giver anledning til at du kan bruge dine favorit krukker eller vaser og derved skabe din helt egen personlige indretning.

Materialet er en tynd zinktråd som er formet i to størrelser. En model som passer til de fleste krukker og giver dig mulighed for at bruge dine ynglings urtepotter og andre keramik produkter. Med PlantWire har du mulighed for at skabe en personlig indretning med dine favorit urtepotter og grønne planter.

Ophæng til planter fra by dyb

Et perfekt ophæng til alle dine hængeplanter, grønne planter og buketter. Det er et ophæng som både er dekorativ og giver anledning til en personlig indretning. Ved at bruge en masse grønne planter og dekorative ophæng fra by dyb, har du en fin jungle af dekorativ væg pynt. Med disse planteophæng har du et perfekt dekoration og flot styling til din indretning. Find dine ynglingsplanter og krukker, kombiner dette og skab et kreativt univers med dine nye blomsterophæng, samt en personlig indretning med de grønne planter.

Vores meget populære planteholder fra by dyb fås i fire forskellige modeller. Fra samme designer finder du et udvalg af forskellige hylder og knager, som matcher dette design og look. Hele sortimentet er produceret til dig som ønsker at skabe en dekorativ og funktionel væg opbevaring. Ved at kombinere de forskellige design, har du mulighed for at skabe plads til både de grønne planter og diverse opbevaring i hele hjemmet. Brug dem på kontoret, stuen, badeværelset eller hvor du ønsker at skabe en kreativ og funktionel løsning med by dyb.

Alle ophæng fra by dyb fås i tre forskellige designs og i pulverlakeret stål. Designet er dekorativt og med skønne detaljer, som giver dig mulighed for at bruge egne krukker og vaser. Fra samme designer finder du et udvalg af to små runde vaser, samt en enkelt krukke i plastik. Disse harmonere flot med vores planteophæng og kan købes til en meget attraktiv pris.

Krukker og vaser til dine planteophæng

Som tilbehør til disse planteophæng anbefaler vi at du enten bruger dine egne personlige krukker og vaser, som passer til den valgte model. Dette kan være med til at skabe et personligt look i indretningen. Skulle du mangle tilbehør til dine planteholder, kan vi anbefale at tage et kig på vores udvalg af krukker fra danske designere. Et udvalg designet af kreative danskere med sans for den personlige indretning og moderne hjem. Der er uendelige muligheder og hvert design kan pyntes helt som du ønsker. Vælger du planteholder fra by dyb kan vi anbefale de runde vaser fra samme designer, som matcher flot og giver anledning til en fin buket på væggen.

De forskellige planteophæng kan kombineres med diverse krukker, tjek blot målene ud og find herefter dine ynglings krukker til dine nye ophæng.

Se hele udvalget og find din nye favorit til hjemmets mange grønne planter, blomster og buketter.