Viser alle 15 resultater

Smykkeholder

Hos ModernHouse.dk finder du et udvalg af flere dekorative og anvendelige smykkeholder til ure, armbånd, øreringe, ringe og (sol)briller fra brands som: dot aarhus, Hove Home/55° North og Segment Denmark.

Hvis du er et rodehoved og ønsker et bedre overblik over dine smykker, så er udvalget her perfekt til at skabe orden, overblik og en hjælp i den travle hverdag. Mange af dem er perfekte til brug i soveværelset, på badeværelset og pigeværelset. Vi kan især anbefale hang-on smykkestativ fra dot aarhus, som fås i flere forskellige kombinationer.

Se hele udvalget nedenunder og desuden den relaterede varekategori: BrilleholderFlotte smykkeskrin til opbevaring af alle typer smykker

Vi er alle stolte ejer af smykker og det er nok især kendt af kvinder elsker diamanter. Du har helt sikkert også mange forskellige smykker liggende, som du ønsker et bedre overblik over. Som hovedregel kan det være en god idé at rydde op i sine smykker og sortere ud i dem, som du ikke længere bruger. Derefter er det en god idé at anskaffe en eller flere smykkeholder til praktisk opbevaring. Dette kan være en hjælp til at skabe et overblik og gøre det nemmere at finde de smykker du søger. Du har sikkert flere smykker som du bruger hver dag og smykker som kun bruges til festlige lejligheder. Her kan det være rart at skabe et system og en løsning, som lader dem pynte i hjemmet.

Med disse smykketræ fra danske designere har du mulighed for at skabe et overblik over dine øreringe, armbånd og fingerringe. Brug disse designs til at skabe et overblik og samtidig lade dem pynte i indretningen. Vores udvalg byder på flere forskellige produkter fra danske upcoming designere. Smykkeskrin som er designet til at fungere i en travl hverdag og i lækre materialer. Ved at købe dansk design for du unikke og holdbare løsninger til hjemmet. Disse  med fokus på at tilføje en ekstraordinær opbevaringsløsning til dine mange smykker.

Meget anvendelige smykkestativer online

På modernhouse.dk finder du mange flotte og funktionelle smykkeholder til både dine øreringe, ure, ringe, armbånd og andre småting. Alle produkterne er produceret i træ, hvilket betyder at de hver især er unikke i materiale og design. Du finder produkter fra brands som: dot aarhus og Segment Denmark. Da disse produkter er produceret i enten egetræ og valnød, kan der forekomme variationer i træet. Hvilket giver dem et flot tvist og en skøn personlighed.

Ønsker du et hurtigt overblik over dine smykker, så finder du her et bredt udvalg af diverse smykkeholder fra danske designere. De formår at skabe løsninger som fremstår dekorativt i hjemmet og er en hjælp til et hurtigt overblik i en travl hverdag. Brug eksempelvis serien i egetræ og valnød af flere smykkestativer til at samle dine øreringe, ringe, armbånd og ur i enten soveværelset eller på badeværelset. Disse design gør at du hurtigt kan skabe et overblik over dine smykker.

NOSEY – Finurlig og Anderledes Brilleholder fra dot aarhus

Et alternativ og flot kombination til de mange smykkestativer, er den fine Nosey Brilleholder fra dot aarhus. Et sjovt og anderledes design. Nosey er en praktisk, funktionel og sjov holder til dine (sol)briller. Den pynter med og uden brillerne, men er meget populær til opbevaring af både solbriller og briller hele året rundt. Derfor er dette også den perfekte gave til hende eller ham, som blot skal have noget anderledes, som aldrig ønsker sig noget eller blot fortjener lidt ekstra. Perfekt til fars dag eller til årets fødselsdag.

Nosey er et af de første og mest populære produkter fra den danske designvirksomhed. Du kan vælge imellem fire forskellige kombinationer og derved finde den model som passer dig bedst. Med uendelig muligheder og mange forskellige smykkeholdere har du mulighed for at sammensætte flere forskellige produkter fra samme designer, kombineret med din Nosey. Du har derved mulighed for at skabe en unik, personlig og perfekt opbevaring til dine mange forskellige smykker og briller i hjemmet.

Smykkeholder fra Segment Denmark

Som en praktisk og dekorativ holder til dine smykker, kan du bruge denne træskål fra Segment Denmark. Modellen fås i en både lys og mørk egetræ. Designet er meget enkelt og kan bruges til diverse opbevaring af eksempelvis dine smykker i soveværelset, badeværelset eller på kontoret til diverse småting. Hexa Basic er en sekskantede skål, produceret i høj kvalitet og er perfekt til diverse opbevaring.

Hexa Basic er designet meget enkel og kan bruges til opbevaring af meget mere end blot dine smykker. Denne træskål fås i egetræ og røget eg, skålene har mange forskellige anvendelsesmuligheder. Brug den på badeværelset til opbevaring af creme, smykker og andet eller i køkkenet til krydderierne.

Vælg imellem flere forskellige skønne designs og hold styr på dine smykker. Du finder en masse indenfor smykkeopbevaring i træ, blot find dine favoritter og se frem til en mere funktionel og dekorativ indretning. Husk du altid for gratis levering ved køb over 299,- På alle lagervarer sender vi samme dag i hverdage mandag – torsdag, bestilt inden kl. 15 (inden kl. 14 fredag), netop fordi vi syntes du fortjener at få din ordre leveret så hurtigt som overhovedet muligt.