Viser alle 7 resultater

Blyantholder

Med en blyantholder har du den perfekte løsning når du ønsker styr på blyanter og andre skriveredskaber. Typisk har man den stående på skrivebordet og lige indenfor rækkevidde. Hold styr på skrivebordet ved hjælp fra diverse kontorartikler. Stil dine blyanter og kuglepenne i en smart og dekorativ blyantholder, uanset om det er på hjemmekontoret, børneværelset eller på jobbet.


 


Blyantholder til skrivebord

Med en blyantholder har du god opbevaring og hurtigt styr på blyanter, samt kuglepenne. Således at du nemt kan finde det du skal bruge. Har du mange skriveredskaber er en blyantholder en dekorativ løsning og perfekt til at have kulgepenne, m.m. stående i. Du kan nemt kombinere andre flotte løsninger sammen med som figurer, billeder og brevholder, så du har sammen har en flot indretning, samt smart opbevaring.

Blyantholder træ

Med flotte løsninger, er træ altis et populært element i indretningen. Med en blyantholder fra dot aarhus, har du et design som fremstår dekorativ og funktionel i indretningen. Den kan nemt bruges både på skrivebordet på jobbet, hjemmekontoret eller børneværelset.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.