Viser alle 4 resultater

Dørstopper

Selvom at en dørstopper kun tjener et begrænset formål, behøver den på ingen måde være kedelig. Med en dørstopper fra dot aarhus, har du en fin og funktionel dørstopper i hjemmet. Vælg imellem to størrelser (almindelig og ekstra højde) og materialerne egetræ og valnød. Se de fire dørstopper nedenunder og find den som passer hjem til dig.Undgå skrammer med dørtopper

Nervøs for at få skrammer på væggen eller skabet? En dørstopper er en god hjælp til dig, som har brug for at holde døren i ro eller blot holde den et fast sted. En dørstopper skal være med til at undgå skrammer, ridser og buler i væggen.

Oftest har man brug for en holder flere steder i hjemmet. Du står måske i en situation hvor du skal bruge en nu og her, men i stedet må ty til andre mindre kønne eller trælse løsninger. Eksempelvis en tung genstand, sko eller andet. Syntes du det er rart, at have en dør stopper lige ved hånden. Ønsker du det skal være nemt at kunne gemme den væk, når den ikke er nødvendig. Med de fine Kiel dørstopper fra dot aarhus er denne funktion netop tænkt ind i designet.

En dør holder kan fås i mange forskellige designs og kan både monteres i væggen eller stå placeret på gulvet. De har alle det samme formål, nemlig at sikre døren ikke laver skrammer, buler og for nogle at dem forbliver de det samme sted. De bedste modeller er dem som indeholder alle elementer og som passer ind i indretningen. Kiel er et design som er lille, enkel og med mulighed for at holde døren det samme sted. Så når dørene står åben en varm sommerdag, så undgå du at de smækker. Ligeledes tillader designet at du kan hænge den på dørhåndtaget, når den ikke er i brug.

Kiel Dørstopper fra dot aarhus

Designet er enkelt og minimalistisk. Læderstroppen gør det nemt at hænge din Kiel på døren, således at den altid er lige ved hånden når du har brug for den. Kiel findes i flere forskellige materialer, vælg imellem egetræ og valnød. Derudover kan du vælge imellem to forskellige højder, da der kan være forskel på højden fra gulv til dørens bund. Du har mulighed for at finde den model, som passer bedst hjem til dig og til dit behov.

Der findes mange forskellige dørholder på markedet, både store og små. Noget så enkelt, som at vælge en god dørholder kan gå hen og blive en besværlig opgave med det brede udvalg, som findes i dag. Men med Kiel har du mulighed, for at få en dørstopper som både er dekorativ og praktisk. Vi vil vove at påstå at Kiel er blandt de pæneste og mest funktionelle produkter man kan finde på markedet.

Kiel fås i egetræ og valnød med læderstop til ophæng. Dens design er helt enkelt og med fokus på at den skal fungere i en travl hverdag. Den skal tjene sit formål bedst, nemlig at holde døren for dig. Derfor finder du her en dørstopper, som kan hænge på dit dørhåndtag, når den ikke er i brug. Derved sikre du at den ikke bliver væk når den ikker er i brug eller at hunden render afsted med den.

Dørholder

Du finder hos os et udvalg af dørstopper i to forskellige størrelser og to forskellige materialer fra den danske designvirksomhed dot aarhus. Kiel er produceret i træ med læderstrop. Materialet er enten valnød eller egetræ og alt sammen med fokus på den bedste kvalitet. Modellen er designet til at kunne hænge på døren, når den ikke er i brug. Dens design perfekt til enhver indretning og travle hverdag.

Kiel er produceret i Amerikansk Valnød eller Europæisk Egetræ, herefter er der monteret et stykke kernelæder som er monteret med en messingstift. Da materialet primært er træ og et naturmateriale, vil der kunne forekomme variationer i træets farve.

Hvilken dørstopper skal jeg vælge?

Udvalget byder på to forskellige størrelser, da der kan være forskel på hvor høj din dørstopper skal være, når den skal sættes i klemme i døren. De to modeller du kan vælge imellem er Kiel og Kiel XL. Den lille model er god til de almindelig døre i huset. Kiel Xl kan være brugbar til hoveddøren og andre døre, som kræver en høj dørstopper. Mål højden fra gulvet til bunden af døren og find den model som passer dig bedst.

Vi oplever helt sikkert at denne model er blandt de fineste og bedste på markedet. Dette fordi at den løser mere end blot et problem. Udover at holde døren for dig når dette er nødvendigt, har du også mulighed for at hænge den på dit dørhåndtag når den ikke er i brug. Derved undgår du at den bliver væk eller at dit barn render afsted med din Kiel dørholder.

Udover Kiel kan vi anbefale produktkategorier som: Smykkeholder, Kontorartikler, Opslagstavler, Lysestager, og Hylder.