Viser 1–21 af 72 resultater

Lamper

Vælg imellem en bordlampe eller pendel fra brands som; by Holmer og Traewerk.

Pendel fra Traewerk, også kaldet No. 109 og No. 145, fås i lys og mørkegetræ, samt leveres med enten en sort eller grå stofledning. Pipe Lamp er en bordlampe fra by Holmer er produceret ud af et pulverlakeret jernrør i sort og hvid. Denne fås i to størrelser. Pipe Lamp leveres med valgfri globepære.

Se hele udvalget nedenunder og bliv inspireret til din indretning og skab ekstra hygge i den kolde og mørke tid.


Ikke på lager

Smukke lamper til det moderne hjem

Disse lamper er designet af de danske designvirksomheder by Holmer og Traewerk. De ligger stor vægt på kvaliteten og det dekorative design. Der findes mange forskellige designs, hvor vores udvalg består af bordlamper med glødepære og pendel lamper i træ, disse med glødepære.

Når du skal vælge nye lamper til hjemmet, er det vigtigst først at finde frem til valg af materiale, farve og model. Der er uendelige muligheder og stilarter. Hos ModernHouse.dk finder du produkter, designet af dygtige danskere med fokus på det moderne og unikke design. Skab et hurtigt overblik over vores lamper og find din favorit blandt vores dekorative designs.

Pendellamper og Hængelamper fra Traewerk

Disse pendellamper i træ er designet meget enkelt og fremstår som et smukt valg til rummets belysning. Med en pendellampe har du mulighed, for at skabe god og hyggelig belysning flere steder i indretningen. En pendel lampe er det perfekte valg til ophæng over spisebordet, i køkkenet, flere samlet i stuens hjørne eller som natlampe i soveværelset.

Pendellampen er designet i egetræ af den danske designer Traewerk. Lampen fås i to udgaver (No. 109 og No. 145) og med to forskellige behandlinger. (ubehandlet og olieret egetræ) Disse minimalistiske lamper leveres med en valgfri stofledning i enten grå eller sort.

Hvilken pære passer til Pendellampe fra Traewerk?

I designet har pæren en stor betydning, da den er synlig. Det er derfor vigtigt både at kigge på det rette valg af styrke og pære. Vi anbefaler en glødepære med stor fatning (E27) og med max. 60 watt. Her skal du tage højde for placeringen og derfor hvor meget lys du ønsker den skal give.

Hvor skal jeg placere min pendel?

Vores pendellampe fra Traewerk kan bruges mange steder i indretningen. Modellen er oplagt at bruge til egen diy lampe, hvor det er perfekt at kombinere flere sammen og skabe din egen dekorative løsning. Brug dem over spisebordet, hvor lamperne vil fremstå dekorativt. Lampen kan også bruges i køkkenet, hvor de placeres over køkkenbordet eller køkken øen. Placer dem i hjørnet i stuen eller brug dem til hyggebelysning i sofaområdet eller som natlampe i soveværelset. Der er uendelig muligheder. Det handler blot om at du skal finde dine favoritter og skabe mere belysning i de områder, hvor du har brug for det.

Hvor mange pendeler skal jeg placere sammen?

En pendel lampe er typisk designet til at hænge flere sammen, da de sammen skaber den bedste belysning. Sammen skaber de en masse fantastiske indretningsmuligheder. Vi vil anbefale dig, at placer dem sammen i antal af minimum to stk, hvis det er over et bord. (Spisebord eller køkkenbord) Skal de placeres i et hjørne eller som et mere dekorativt element i indretningen. Kan du sagtens sammensætte tre eller fem pendeler i forskellige design sammen.


Med stor inspiration til en god løsning til, hvordan pendel lampen kan bruges,
læs vores blogindlæg; DIY Lampe – Hyldeknægt i Træ


Hvad er den optimale højde over bordet for loftlamper?

Når du skal montere dine nye loftlamper og finde ud af hvor højt dine loftlamper skal hænge. Her er det vigtigt at vælge en højde som gør, at ingen bliver generet af belysningen, når man sidder placeret rundt om bordet.

Derudover skal du også tage højde for at der kan være forskel på om lampen er placeret over spisebordet, sofabordet eller køkken øen. Til sidst spiller lampens størrelse selvfølgelig en stor rolle, da en større pendellampe skal hænge lidt højere end de små pendellamper.

Vores råd til dig er at hænge din loftlampe 55-65 cm over bordet og ved større lamper 60-75 cm over bordpladen. Vi anbefaler dog at du tester højden, så den passer alle familiemedlemmer, inden du klipper ledningerne til.

Bordlampe fra by Holmer

Den dekorative bordlampe (Pipe Lamp) fra by Holmer er designet i to udgaver og to størrelser. Den bidrager samtidig flot til hjemmets øvrige belysning og kan bruges flere steder i boligen. Ønsker du at skabe mere hyggebelysning i stuen, have ekstra lys i den lange smalle gang eller have en bordlampe, som pynter på skrivebordet, så er denne bordlampe perfekt til disse formål.

De fleste lamper bidrager til den øvrige belysning og er optimal at placere i de rum, hvor du ønsker mere belysning. Bordlampen Pipe Lamp fås i hvid og sort, designet helt enkelt og fremstår meget dekorativ i indretningen. Glødepæren er designet til at fremstå som en flot glød på toppen af en slank bordlampe.

Materialet er et pulverlakeret jernrør, som danner et flot udgangspunkt for lampens design. Pipe Lamp fås i to størrelser, som måler; 110 mm. og 240 mm.

Hvor kan du bruge din nye bordlampe?

Bordlampen Pipe Lamp fra by Holmer er især populær og perfekt at bruge i stuen, hvor den bidrager flot til den øvrige belysning. Her fremstår den rå eller elegant og dekorativ i det moderne hjem, alt efter valg af model. Den kan også anbefales, som ekstra belysning i den lange smalle gang, hvor man ønsker hyggebelysning til de mørke aftener eller på kontoret, hvor du ønsker at være kreativ og gøre hjemmekontoret, som en del af den øvrige indretning. Vi kan også anbefale at bruge dem som natlampe, hvor denne udgave er både sød, lille og dekorativ.

Bordlampen til hyggebelysning

Elsker du også hygge? Og at skabe den perfekte indretning, hvor netop hygge er et vigtig element? Denne bordlampe fra by Holmer er perfekt til formålet og med dens minimalistiske design giver den dig en fantastisk mulighed for ekstra belysning i hjemmets indretningen. Pipe Lamp fås i hvid og sort, hvor de hver især skaber deres eget unikke og skønne udtryk til indretningen.

Dette er en bordlampe, hvor udtrykket og designet henvender sig både til kvinder og mænd. Derved for du en lampe, som ikke blot skaber hygge i hjemmet, men også giver muligheden for et grundlag for indretningen, hvor der er plads til begge køn.

Belysning til det moderne hjem

Uanset hvorhenne i indretningen du har behov for ekstra belysning eller en dekorativ lampe, så er lamperne fra by Holmer og Traewerk et godt bud på ny belysning til indretningen. Udvalgte byder på to modeller, (pendler og bordlamper) begge unikke, personlige og med mange muligheder.

Med lamper fra de kreative danskere har du mulighed for at skabe den perfekte belysning i hjemmet og sørge for den helt rette stemning. Vores råd til dig er blot at kigge på dit hjem og indretning. Alternativt er det altid en god idé at kigge på dit behov for belysning de enkelte steder og ud fra dette, vurdere hvilke type lamper du har brug for.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.