Den lille entre indretning

den_lille_entre_indretning

At træde ind i en velindrettet entre skaber en helt særlig følelse for både dig og dine gæster. Følelsen af at træde ind i et hus med en indbydende velkomst der føles som ‘hjem’ med masser af personlighed. Dette gør sig gældende uanset om du har en lille entré, mellem eller stor entré. Det hele handler om at udnytte højden og det at udnytte pladsen i din entre indretning bedst muligt.

Vi kender dog allesammen til udfordringen med indretning af små rum. Det kan være svært at få plads til funktionaliteten samtidig med de flotte elementer i indretningen. Derfor er det oftest kun én af delene der overtager. Enten bliver rummet “bare” et rum man bruger eller også bliver det et rum som er svært at bruge funktionelt. Entreen er ofte sådan et rum.

Selvom entreen i manges tilfælde er lille og smal, kan den stadig udstråle stil og funktionalitet – på én og samme tid. I dette blogindlæg har vi samlet en række tips og tricks, samt masser af inspiration som du kan bruge til den lille entre indretning.

Psst… skulle du få nogle favoritter længere nede, så husk at vi altid har lyn hurtig levering og gratis fragt hvis du køber for mere end 499 kr.

3 gode råd til indretning af den lille entre

1. Hold det simpelt Generelt er det vigtigt uanset om du har meget plads eller små rum at holde indretningen helt simpel. Det vil sige undgå for mange møbler og dekorationer der kan fylde og skabe mindre funktionalitet. Et enkelt, rent look skaber ro og får rummet til at virke større. Læs mere længere nede for at få inspiration til et enkelt look.

2. Brug spejle Spejle kan gøre underværker i små rum ved at reflektere lys og skabe en illusion af mere plads. Hvis du har en lille entre kan det være helt ideelt at sætte et flot spejl op på væggen. Uanset om det er en større eller mindre spejl, vil du opleve at rummet føles væsentlig større. Læs mere om brugen af spejle længere nede i blogindlægget.

3. Optimer opbevaring En entre skal ofte rumme mere end man lige regner med. Det kan både være jakker, sko, tasker, praktisk ting til rengøring, måske pantflasker og en masse andet. Derfor er råd nr. 3 at du skal bruge alle tilgængelige opbevaringsløsninger effektivt. Det kan være alt fra fra knager til hylder, skænke og smalle skoskabe, for at holde rummet organiseret og ryddeligt. Få mere inspiration til opbevaring længere nede.

Simpelt_look_entre

Nordic Function, Bøjlestang
449 kr

Køb her
brug_spejle_entre

House Doctor, Spejl
499 kr

Køb her
opbevaring_entre

ReCollector, Affaldsspand
499 kr

Køb her

En simpel entre med en moderne indretning

Råd nr. 1 var at holde indretningen simpel uden for meget rod og forstyrelse. På den måde kan du skabe en entre der syner større og stilfuld. En moderne indretning med scandinacisk design er efterhånden en top prioritet i de danske hjem. Derfor vil vi anbefale dig at starte din smukke indretning allerede i entreen.

Den moderne indretning handler om rene linjer, funktionalitet og et stilfuldt udtryk. Du kan derfor med fordel vælge møbler og accessories i neutrale farver som hvid, grå eller sort, og tilføj et par farverige detaljer for at give rummet liv. På denne måde kan du altså samtidig give din entre et personlig touch med finurlige farver eller mønstre.

Materialer som metal, glas og lyst træ vil passe godt ind i en moderne entre. Metal elementer kan give et rustikt udtryk som kan kombineres med en flot træsort der skaber blødhed i rummet. Glas i form af spejle, vaser eller skillevægge kan give rummet kant og samtidig skabe et helt unikt udtryk.

Selvom din entre er lille, kan det sagtens lade sig gøre at tilføje elementer der afspejler din personlige stil. Du kan for eksempel udnytte pladsen ved bruge væggen til personlige detaljer som familiebilleder, kunstværker eller unikke dekorative genstande. En unik tilføjelse til din personlige stil kan også være en farverig dørmåtte, en smuk vase med friske blomster eller et flot vægur kan tilføje charme og personlighed i entreen.

Brug spejle mere effektivt

Spejle kan være en fantastisk tilføjelse til indretningen af entreen, især når det drejer sig om små eller smalle rum. Spejle kan skabe en illusion af mere plads ved at reflektere lys og omgivende områder. Et stort spejl placeret på en væg kan få entreen til at virke bredere og mere åben. Dette er især nyttigt i smalle eller trange entreer, hvor hver centimeter tæller.

Tip: Prøv at placere dit spejl overfor lyskilden, som for eksempl vinduet. På den måde har spejlet sine bedste forudsætninger for at reflektere så meget lys som muligt.

Spejle behøver ikke kun være til praktisk brug. Vælg spejle med interessante rammer eller unikke former, der passer til din personlige stil og indretning. En klynge af små spejle i forskellige størrelser og former kan skabe en iøjnefaldende vægdekoration.

Det kan være ideelt at placere et spejl over et konsolbord for at skabe et mere stilfuldt område. Det kan for eksempel være et stort rundt spejl. Det kan også være en god ide at placere spejlet ved siden af døren hvis der er plads. På den måde skaber du et praktisk område hvor der er mulighed for det sidste outfit tjek inden du træder ud af døren.

Et vægspejl med hylder er også særligt populære i en entre, da du kan bruge hylden til praktisk opbevaring af for eksempel nøgler, pung eller solbriller. Spejle kan bruges overalt i dit hjem, så klik her og køb dit næste spejl.

Spejl_med_hylde_1
aflangt_spejle
spejl_vaeg_2
Rundt_spejl
spejl_med_hylde_2
oval_spejl
organisk_spejl
spejl_vaeg_1
spejl_med_hylde_3

Udnyt alle former for opbevaring

Opbevaring er afgørende i en lille entre. For at undgå rod, kan du vælge smarte opbevaringsløsninger og multifunktionelle møbler, der udnytter pladsen optimalt.

Det kan for eksempel være en skohylde eller et lille skab kan være en god løsning til at holde skoene organiseret og væk fra gulvet. Væghængte hylder er også en god idé, da de giver ekstra opbevaringsplads uden at fylde på gulvet. Alt efter hyldernes størrelse kan du overveje at bruge kurve eller kasser til opbevaring af huer, handsker og andre småting.

Hvis du har en lille bænk man kan sidde på i din entre, kan du med fordel også placere dine kurve herhunder. Det er både praktisk og giver et super hyggeligt udtryk. Vi kan også klart anbefale spandene fra ReCollactor der kan hænge på væggen. De kan blandt andet bruges til vasketøj, pant, sko eller opbevaring af for eksempel hue og vanter.

Kurve inspiration

Hos ModernHouse.dk har vi masser af kurve der kan bruges overalt i dit hjem. Det kan derfor være en fordel for dig at klikke på linket nedenfor, så du kan se hele udvalget. På den måde kan du selv mixe og matche de kurve der vil passe perfekt ind i din entre.

Klik her for at se vores store udvalg af kurve

kurve_2
Kurve_1

✨ Galleri ✨

Psst… du kan klikke på billedet for at se mere om produktet

entre_recollector
knage_knager_collect furniture_birp_entre_dansk design
skammel_entre
Dørstopper i Valnød - Kiel
ShineUp - entre - koekken - knager - nordic function
kurve
taeppe_entre

✨ Galleri ✨

Psst… du kan klikke på billedet for at se mere om produktet