Viser et enkelt resultat

Guirlander

Monter flotte farver på væggen og i loftet. Med disse flotte guirlander fra Gamcha har du mulighed for at skabe en hyggelig stemning på børneværelset. De flotte guirlander leveres til flot ophæng med enten skyer, dyr og blomster – Perfekt til både pige- og drengeværelset. Disse fine produkter, kan være en fordel at kombinere med følgende produkter: Uroer, børneplakater, babysengetøj, sengerand og sengehimmel. Se hele udvalget nedenfor.


 


Guirlander til børneværelset

Skab en hyggelig stemning på børneværelset med de søde guirlander. Alle guirlander er designet af den danske virksomhed Gamcha, og produceret i Nepal i den bedste kvalitet. Udvalget byder på flotte ophæng med dyr, skyer og blomster monteret på en snor med en længde på cirka 100 eller 200 cm. Guirlanden er håndlavet i uld, som kommer fra New Zealand og er af højeste kvalitet. Fyldet er genbrugt polyester. Da produktet er håndlavede, er hvert enkelt produkt unikt, derfor kan der forekomme små variationer i formen.

Alle produkter leveres flot indpakket med bånd omkring, hvilket gør dem perfekt som gave til eksempelvis barselsgave, babyshower eller som dåbsgave. Du kan med fordel kombinere de mange skønne produkter fra Gamcha, og skabe en hyggelig og farverig indretning med alle produkter fra Gamcha.

Ved køb af produkter på ModernHouse, for du din ordre leveret lyn hurtig. Vi sender nemlig alle lagervarer samme dag, bestilt inden kl. 15:00 (mandag-torsdag) og fredage inden kl. 14:00. Vi tilbyder gratis levering ved køb over 299,- og 30 dages returret.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.