Viser et enkelt resultat

Øreringe i træ

Et mindre udvalg af smukke øreringe fra den danske designer Jewelry by Grundled. Den perfekte gaveidé til enhver lejlighed og til dig selv. Alle øreringe er produceret i træ og kirurgisk stål. Disse er med fine små detaljer og flere skønne farver.

Vælg imellem øreringe i sort, brun og med enten sølv eller messing detaljer.Øreringe fra Danske Designer

Alle vores øreringe og ørestikker er designet af Helle Just fra Jewelry by Grundled. Udvalget fås i mange forskellige designs og alle sammen produceret i træ og kirurgisk stål. Dette betyder også at vores ørestikker er 100% nikkelfri, så du undgår allergier eller andre gener når du bruger disse nye ørestikker.

Mange kvinder ejer gerne flere par øreringe og skifter dem ud så de passer med det tøj hun har på. Det er meget vigtigt at smykkerne passer til en kvindes look. Vores ørestikker er perfekt til både hverdag og fest og er en perfekt måde at pifte dagens eller det festlige outfit op.

Alle øreringe fra Jewelry by Grundled koster blot 200,- og er en perfekt gaveidé til veninden, (sviger)mor eller dig selv.

ModernHouse.dk er en online webshop med designs fra danske upcoming designer. Udvalget byder på et bredt sortiment af designs og produkter til den moderne indretning, baby og smykker.

Ved køb af nogle af de fine ørestikker hos ModernHouse.dk for du dansk design og den bedste kvalitet. Derudover for du altid 30 dage returret og gratis fragt ved køb over 299,- Vi har altid fokus på at levere så hurtigt som muligt og levere derfor alle lagervarer på 1-3 hverdage, hvor alle ordre pakkes indenfor 24 timer i hverdage.

Øreringe i Træ fra Jewelry by Grundled

Alle vores ørestikker er designet og produceret af Helle Just Weiling (Jewelry by Grundled) Helle er stifter og designeren bag alle de mange skønne smykker. Hun sammensætter selv alle smådelene step-by-step. Et flot mix imellem træ, kirurgisk stål og messing. Disse dele sammensættes til et minimalistisk og geometrisk design. Under hele processen er der fokus på det enkle design og brug af skønne sammensætninger og farver.

Ved køb af et de skønne smykker fra Jewelry by Grundled for du både dansk design med stor fokus på kvalitet, design og et råt design, hvor et minimalistisk design spiller en stor rolle i det færdige design. Du for et design som er helt enkelt og med brug af skønne former og farver. Alle modeller er produceret i træ og gør at disse ørestikker fremstår rå, anderledes og dekorativ. Perfekt til både hverdag og fest.

Alle øreringe er laser skåret i træ, limet eller sammensat med kirurgisk stål. Selve øreringene varierer i design og kan være farvet i forskellige farver eller sammensat med messing former. Alt sammen er med til at give det perfekte design og skønne kvalitets smykker.

For at sikre at dine øreringe holder bedst mulige og pæne i lang tid. Så anbefaler vi at du ikke tager disse øreringe i træ på i bad.

Kvalitets øreringe i lækkert design

De mange fine øreringe fra Jewelry by Grundled er et design med brug af geometriske former som birketræ, stål og farvet messing kan byde på. De forskellige ørestikker er både designet med udgangspunkt i træets egne farver, men der er også leget med farver som gul, blå og forskellige nuancer i træet.

Ørestikker er et must-have og et bredt udvalg er en nødvendighed for enhver kvinde. De fleste kvinder har en samling af mange forskellige øreringe og flere sæt til både hverdag og fest. Alle vores øreringe er håndlavede, designet i Danmark, med kirurgisk stål og enkelte med messing detaljer.

Smykkerne er perfekte til både hverdag og fest. Materialerne er sølv, træ og forgyldt sølv/messing. Alle smykkerne er designet i Danmark og med fokus på kvaliteten og flotte detaljer. Er du til de rå detaljer, så har vi et fint udvalg af ørestikker fra Jewelry by Grundled i træ.

Smarte Smykkestativ til dine Øreringe

Med alle de mange forskellige smykker, så høre den perfekte smykkeholder sig til. Et udvalg af smykkeholder finder du fra den danske designer dot aarhus, som har designet et udvalg af mange forskellige smykkeholder til både øreringe, ringe, armbånd, ure og briller.

Vores aller bedste bud på et flot og funktionelt smykkestativ er det flotte smykkestativ hang-on fra dot aarhus. Modellen fås i enten egetræ og valnød med enten sort eller messing detaljer. Den giver mulighed for at have alle øreringe samlet et sted og kan indeholde rigtig mange smykker.

Den Perfekte Gaveidé

Øreringe er den perfekte gaveidé til enhver lejlighed. Vores sortiment byder på diverse ørestikker i træ fra den kreative dansker Helle Just fra virksomheden Jewelry by Grundled. Vores udvalg byder på flotte ørestikker i træ og er perfekt til dig, som ønsker et anderledes og råt smykke til samlingen.

Ørestikker er med til, at fuldende dit look og skal passe til netop din stil og derfor kan man sjældent nøjes med et enkelt par. Find de par der matcher dig, din stil og din fest.

Gå på opdagelse og find dine favorit øreringe her.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.