Fragt fra 29,- Fri Fragt ved køb over 299,-

Populær oliebakke

bakke, gummi, krydderibakke, kvadratisk, oliebakke, sejdesign, design,

Hvad er at foretrække ved valg af oliebakke?

Det kan være svært, at finde den helt rette oliebakke, som både er flot, praktisk og nem at gøre ren. Her kan vi anbefale de fine bakker fra SEJ Design, som er både praktiske og nemme at rengøre. Olie kan svine og være svære, at gøre ren efter, men med de mange smarte oliebakke fra SEJ Design, er det nemmere at holde det rent i køkkenet.

bakke-oliebakke-sejdesign-modernhouse-dansk-design-bolig-indretning-opbevaring-kithen

De fine og elegante bakke fra SEJ Design er meget velegnet til brug i køkken eller badet til smart opbevaring af eksempelvis olie, krydderier, sæbe eller andet. Produkterne kan tåle fra 120 +grader ned til -40 grader, dette betyder at de kan tåle at komme i vaskemaskinen, så længe man sikre sig, at de ligger solidt og fladt, da de ellers kan ændre form.

Køb de fine oliebakke her.

 

bakke, pyntebakke, inspiration, dansk design, sort gummi, opbevaring, sort bakke, sejdesign

Om designer

SEJ Design er en dansk virksomhed med historie, som designer og producere flot interiør i PUR-gummi, som er et meget fleksibel og slidstærkt materiale. Virksomheden startede med, at producere stilethæle, men gik senere over til, at producere urtekrukker og da det viste sig, at have god potentielle, fik SEJ Design derfor etableret en produktserie på banen til den moderne boligindretning.

På trods af de efterhånden mange år bag sig, (startede i 1878) er SEJ Design stadigvæk dansk eget og alle produkterne er dansk design og derfor et brand, som vi hos ModernHouse er stolte af, at forhandle.

bakke, krukke, blomster, sej design, dansk design, interiør, brugskunst

Materiale

Produkterne fra SEJ Design er fremstillet i PUR-gummi, som er polyuretan, et produkt med gummiets mange fine egenskaber. Dog lugter det ikke grimt, men har et flot eksklusivt look. Materialet er testet for farlige giftstoffer og er fremstillet 100 procent miljøvenligt. Materialer er samtidig stærkt og er ikke til, at slide op og gør det derfor brugbart til mange ting og kan derfor også tåle, at stå udenfor hele året rundt.

bakke, opbevaring, krukke, blomsterkrukke, rund bakke, dansk design, sej design

Med et ønske om, at forhandle god kvalitet, dansk design fra upcoming designere og flot interiør til boligindretningen, ser vi SEJ Design, som et brand med god potentielle og historie som vi godt kan lide og ønsker, at dele som inspiration til andre upcoming designer og boligindretningen.

bathroom, indretning, bolig, kithen, dansk design, deisgn med hisorie, kvalitet, sej design

Jeg håber derfor dette kan inspirere til en god og brugbar opbevaring i hjemmet med de mange fine oliebakker og andet design fra SEJ Design.

Hvis du ønsker, at vide mere om SEJ Design, kan du læse mere om virksomheden her.

De bedste hilsner

Mirjam

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *