Fragt fra 29,- Fri Fragt ved køb over 299,-

Køb Smart Mobilholder og Hold Mobilfri Zone

mobilfri-zone-mobilholder-sej-design-tid-med-hinanden-social-dansk-design-blogging-modernhouse.dk

Mobilfri Zone

En ny trend som er opstået over de seneste år og som flere og flere ønsker, at benytte er: Mobilfri Zone.

Vi er i dag mange, som altid har vores mobil på os, for hele tiden at være tilgængelig på de sociale medier, ligeledes ved sms, opkald eller mail. Især er mobilfri zone blevet populært på skolerne, hvor det bliver brugt i undervisningstimerne, hvor det er en hjælp til undervisningen. Vi kender alle til, at man kan blive fristet til, at finde mobilen frem, hvis man mærker den vibrere i lommen, udelukkende fordi man er nysgerrig.

En tendens der også begynder, at blive populær rundt om i hjemmene, til diverse møder eller sågar på caféer. Mobilfri zone skal i sidste ende være med til, gøre de festlige lejligheder endnu mere sociale og være en positiv hjælp i hverdagen.

Læs mere om trenden “Mobilfri Zone” her

Nedenunder bliver du præsenteret for en række lækre mobilholder fra danske upcoming designere, du kan bruge i forbindelse med mobilfri zone.


Smarte og Funktionelle Mobilholder

 

 

 

 

mobilholder-i-sort-mobilfrizone-dansk-design-sej-design
Mobilholder i Sort fra SEJ Design: Pris 160 kr.

Køb Mobilholder i Sort fra SEJ Design her


mobilholder-i-egetrae-ipadholder-tabletholder-dansk-design-dot-aarhus-kontorartikler-boligindretning
Mobilholder i Egetræ fra dot aarhus: Pris 425 kr.

Køb Brass-Dock i Egetræ her


mobilholder-i-valnod-tabletholder-brevholder-kontorartikler-boligindretning-dansk-design-dot-aarhus
Mobilholder i Valnød fra dot aarhus: Pris 450 kr.

Køb Brass-Dock i Valnød her


traeskaal-mobilholder-egetrae-smart-opbevaring-dansk-design-brugskunst-interior-boligindretning-segment-denmark
Træskål og Mobilholder i Egetræ: Pris pr. stk 299,-

Køb Mobilholder (Hexa Line) fra Segment Denmark her


mobilholder-i-roeget-eg-tablet-holder-ipad-holder-multiopbevaring-dansk-design-indretning-segment-denmark
Mobilholder i Røget Egetræ: Pris 329 kr.

Køb Hexa Line i Røget Egetræ fra Segment Denmark her


Ovenover ser du det fine udvalg af smarte og funktionelle mobilholder, som du alternativt kan bruge når du ønsker, at holde mobilfri zone. Produkterne er alt sammen designet af danske upcoming designere, som ønsker at bidrage med funktionelle og dekorativ boligtilbehør til din boligindretning.

Her er præsentere produkter fra henholdsvis SEJ Design, dot aarhus og Segment Denmark. De formår alle, at designe unikke og flotte produkter til din boligindretning. Så er du vild med Dansk Design, så er disse produkter lige noget for dig. Klik nedenunder for, at se udvalget af andre lækre nyheder og boligtilbehør fra de forskellige danske designere.


Dansk Upcoming Designer

SEJ Design har et bredt udvalg af produkter i den slidstærke pur-gummi. Denne pur-gummi er testet og indeholder ingen farlige stoffer og udviser derfor respekt for miljøet og hinanden. De præsentere et bredt udvalg af lækre produkter til hele boligen. Som dækkeservietter, bakker, krukker, køkkenrulleholder, sæbeskål og meget mere.

Se hele udvalget fra SEJ Design her

dot aarhus designer smart opbevaring i form af opbevaring til dine (sol)briller, smykker, ure, samt lækre kontorartikler. Alt sammen med fokus på det funktionelle og ved brug af bæredygtige og miljørigtige materialer. Materialet er Europæisk Egetræ og Amerikansk Valnød, kombineret i nogle tilfælde med enten Messing eller læder.

Se hele udvalget fra dot aarhus her

Segment Denmark designer med udgangspunkt i biernes måde at opbygge deres celler. Deres design er derfor udformet som en sekskant, så de harmonere sammen og fremstår dekorativ i boligindretningen. De benytter materialer som egetræ og røget eg. Virksomheden for deres produkter produceret i Danmark og ønsker, at designe miljørigtige produkter til boligindretningen.

Produktsortimentet er træskåle til smart opbevaring, lysestage i jern og en smart blyantholder, samt fade. Alt sammen med det formål, at de kan bruges dekorativt i hele boligindretningen.

Se hele udvalget fra Segment Denmark her


SPAR 10% på din næste ordre!

Husk at hvis du tilmelder dig vores nyhedsmail på siden enten via pop-up eller i bunden af vores side, vil du få tilsendt en rabatkupon på 10% som du kan benytte dig af på shoppen.

Vi kører altid med billig fragt, som kun er Fragt fra 29,- og Fri Fragt ved køb over 299,- og med fokus på hurtig levering.

Besøg vores webshop her: modernhouse.dk


Ved køb af et af de fine mobilholder, har du både en funktionel holder i dagligdagen, en smart mobilholder til når du ønsker, at holde mobilfri zone eller når du bare ønsker at holde styr på din mobil når du ikke har den på dig. Samtidig er det er produkt, som fremstår enkelt og dekorativt i din boligindretning og som du nemt kan kombinere med andre produkter i din boligindretning.

Håber dette kan være en inspiration til din boligindretning og til når du ønsker, at holde mobilfri sammen med dine venner og familie, hvor det sociale netværk bliver prioriteret højere for en stund.

De bedste hilsner ModernHouse.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *