Lækre Nyheder fra dot aarhus til at fuldende smykke garderopen

Lækre Nyheder fra dot aarhus til at fuldende smykke garderopen

Dekorative og Funktionelle Smykkeholder

dot aarhus arbejder primært med træ og arbejdsprocessen bærer præg af inspiration fra egen hverdag fra ægteparret Pia og Ulrik. De står bag den danske designvirksomhed dot aarhus. Arbejdsprocessen med produkterne er en proces, som typisk er længe undervejs og starter som en enkelt håndtegning. Vi elsker produkter som både er dekorative og funktionelle. Produkter som fungere godt i en hverdag og som gør noget godt for boligindretningen.

Der findes uendelige opbevarings muligheder til smykkerne og det kan være svært at finde den model som kan indeholder alle smykker. Den seneste model Hang-On smykkeholder giver muligheden for både at have øreringene hængene og liggende. (Få inspiration længere nede)

mykkeholder - badevaerelse - dot aarhus - ringholdere - brilleholdere - nosey
Produkter på billedet: NOSEY i egetræ – TIME-OFF urholder i egetræ – KEEPER ringholder i egetræ
hang on smykkeholder - smykkestativ - smykke garderobe - dot aarhus - funktionel smykkeopbevaring - dekorativ smykkeholder
Produkter på billedet: HANG-ON i egetræ med sort stel og KEEPER ringholder i egetræ (mål 15 og 20 cm)

Smykkeholdere er fantastisk til opbevaring af alle dine mange smykker; Øreringe, Ringe, Armbånd, Ure og Halskæder. Med produkterne fra dot aarhus har du mulighed, for at kombinere produkterne til en dekorativ samling og opbevaringsmulighed. Smykkeholder Hang-On er en perfekt måde at skabe overblik, sikre orden og lade dine smykker være en del af indretningen.

hang on smykkeholder - dot aarhus - dansk design - smykkeopbevaring - smykkegarderope - upcoming design
Produkt på billedet: HANG-ON smykkeholder i egetræ og messing stel

Mit Tip til dig ♡

Mit bedste råd er at skabe et overblik over dine smykker, sortere ud i dem. Har du mange smykker så overvej om du har brug for dem alle og smid eventuelt dem ud, som du ikke har brugt længe. Derved kan du nemt finde ud af hvilken smykkerholder der er relevant for dig i din indretning.

Personligt syntes jeg det kan være rart engang imellem at sortere ud i sine ting, acceptere at man ikke nødvendigvis behøver at have 20 forskellige sæt øreringe, men at det er okay at holde sig til få. Det gør det nemmere at udvælge sine smykker, det gør det mere okay at købe nye, hvis man jævnlige sortere og skille sig af med gamle brugte smykker.


>> Se hele udvalget af smykkeholdere fra dot aarhus <<

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *