Julegaver 2018: Vores bud på de aller bedste!

Snefnug Egetræ - 2 stk

Julegaver til Børn og Voksne – Vores bud på de ALLER BEDSTE!

December og derved julen 2018 nærmer sig. Det betyder også at mange af os, er begyndt at tænke i julegaver for 2018. For hvem ønsker at stå blandt de aller sidste den 23. december, når de sidste julegaver skal købes. Men det kan være rigtig svært, at finde den helt rette julegave. Ønskelisten er ikke altid lang og man ønsker også at komme med noget, som man ved den anden bliver glad for.

Derfor finder du i dette indlæg et overblik over vores ALLER BEDSTE julegaveidéer til både børn og voksne. Vi har taget udgangspunkt i både hvad der har være populært generelt i løbet af året og hvilke der var vores BESTSELLER sidste jul. Det skal dog siges, at der er kommet MANGE nye produkter på shoppen sidenhen.

Vi håber meget at du med dette indlæg finder inspiration, til enten din egen ønskeliste eller årets julegaver 2018 til familie og venner.

Lav en liste

Hvert år til jul laver jeg en liste med alle de navne, som jeg ved at jeg skal købe julegaver til. Herefter skriver jeg så løbende de gaver, som jeg ønsker at købe. Derved kan jeg holder øje med butikkerne, samt online og krydse af løbende, efterhånden som jeg for gaverne købt. Denne liste bruger jeg også i forhold til de fødselsdage, som er omkring julen . Du kan med fordel også bruge listen til kalendergaverne eller adventsgaverne.

En anden løsning er selvfølgelig også at skaffe juleønsker fra alle og ud fra den finde ud af, hvad du ønsker at give og bruge disse til at udfylde dine noter til årets julegaveindkøb.

(Overblik) Derfor lav en liste med følgende indhold:

Lav en seddel eller note på din telefon, hvor alle de navne som du skal købe julegaver til står i

Noter ud fra hver enkel person hvad du ønsker at give dem i julegave

Noter adventsgaver eller kalendergaver

Noter fødselsdagsgaver

Julegaver til børn

De fleste børn ønsker sig helt sikkert legetøj, men det kan også være en god idé med noget mere praktisk. Dette er noget som børnene også kan blive glade for. Se nedeunder vores bud, på nogle af de børneprodukter som hitter hos os og som vil hitte i mange år på børneværelset eller i legerummet.

Stoolesk skrivepult - boernemoebler - boernebord - boernetaburet - stool - dansk design - collect furniture - boligindretning - taburet - sidebord - sofabord - nordisk design
Skammel og Bord fra Collect Furniture – Fås i flere forskellige træsorter og med mulighed for gravering på skamlen.

 

hvad skal med i barnets bog - sådan sikre du at du for alt med i din barnets bog - hvad skal med i barnets bog - hvad skal barnets bog indeholde - barnets bog - forevig dit barns minder - daabsgave - barselsgave - prik og streg
Barnets Bog – Perfekt til at samle alle de BEDSTE minder de første mange år.
Babysengelinned i flere farver

 

Pift børneværelset op med flotte børneplakater

Er du nysgerrig efter at få det store overblik og se endnu flere lækre produkter >>


Julegaver til hende

Det kan i mange tilfælde være nemmere at finde en gave til hende, jeg syntes ihvertfald selv at man som kvinde ikke har problemer, med at finde julegave ønsker. Mine forslag tager her udgangspunkt, i at de både skal henvende sig til veninden, din mor, kæresten/konen og bedstemor. Jeg er sikker på at du helt sikkert, nok kan finde nogle rigtig fine julegaver blandt listen, måske også ønsker en enkelt eller to til din egen ønskeliste.

Smykkeholder fra dot aarhus – Pris fra 345,-

 

oereringe suffiks - oereringe i trae - oereringe i soelv - dansk design - jewelry by grundled - smykker
Øreringe i træ fra Jewellery by Grundled – Frit valg 250,-

 

Hylder fra by dyb – Flere forskellige designs og to størrelser

 

Brilleholder Sort/Egetræ - Nosey Black
Smykkeopbevaring og Brilleholder fra dot aarhus

 


Få det helt store overblik og bliv inspireret endnu mere til årets julegaver til hende >>


Julegaveideer til ham

De fleste mænd, kan være svære at finde julegaver til. Mine bedste bud er, at de måske bare køber, det de har brug for eller bare føler de har alt hvad de skal bruge. Men savner du at give ham en personlig gave, samt en som du bare ved han vil blive rigtig glad for. Så kommer jeg nedenunder med en række forslag, til hvad du kan give ham i julegave i år.

opslagstavle - paperrack - opslagstavle i egetrae - dot aarhus - kontorartikler - kontorindretning - dot aarhus - opslagstavle koekken - opslagstavle entre - tavle - modernhousedk
Opslagstavle fra dot aarhus – Pris 290,-

 

cora duo biopejs - nordlys denmark
Biopejse fra Nordlys Denmark // Bestil gerne inden 1. December, da der kan forekomme længere leveringstid op mod jul!

 

blyantholder - pen up - pen holder - kontorartikler - dansk design - dot aarhus
Brass-Dock fra dot aarhus til opbevaring af ipad, mobil eller papir

 

NOSEY Brilleholder fra dot aarhus

Det kan være rigtig svært at finde den helt perfekte julegave til ham, vi har samlet de aller bedste her >>


Har ovenstående gjort dig nysgerrig og ønsker du at blive inspireret endnu mere til julen 2018, egne julegaveønsker og gaver til andre. Så besøg os blot på

www.modernhouse.dk >>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *