Hvad er en Biopejs? Læs alt om vores Biopejse her

Hvorfor vælge en Biopejs? Læs alt om vores Biopejse her

Hvad er en Biopejs?

Mange undre sig over hvad er en biopejs? Læs med her og find svar på hvad dine mange spørgsmål. En biopejs er et godt alternativ til en gas- og andre traditionelle pejse. Biopejse brænder på bioethanol og kræver ingen skorsten eller andet. Nedenunder kan du læse meget mere om både fordele og ulemper, omkring det at vælge en biopejs fremfor eksempelvis en brændeovn.

Fordele og Ulemper ved at bruge en Biopejs kontra en Brændeovn

En Biopejs er de seneste år, blevet et meget populært alternativ til brændeovnen. Især fordi den er nem at installere og kan bruges uden en skorsten. Men kan det virkelig fungere ligeså godt med en pejs i hjemmet, sammenlignet med en brændeovn. Du for derfor en oversigt her over alle fordele og ulemper ved valg af en pejs.

Fordele

Kræver ingen skorsten

Oser og lugter ikke (Ved valg af rette Bioethanol)

Bruger Bioethanol (Du skal ikke ud og samle brænde i regnvejr)

Nem at tænde

Nem at installere i hjemmet

Ingen vedligeholdelse, tørres nemt over med en våd klud

Giver ligeså meget hygge som en brændeovn

Fylder ikke særlig meget

Ulemper

Varmer ikke ligeså meget som en brændeovn

Kan ikke anvendes som primær varmekilde

En pejs er nem at installere i hjemmet, da den ikke behøver nogen skorsten. Det er vigtigt at investere i en god Bioethanol, jeg har selv købt denne bioethanol online. Jeg bruger denne fordi den ikke lugter eller oser, samt kan købes i flere forskellige størrelser dunke.


>> Se hele udvalget af vores Biopejse <<


Alt hvad du skal vide om: Hvad er en Biopejs?

Det er forskelligt hvor meget en pejs kan varme. Dette afhænger typisk af antal brændere. Under hvert enkelt produkt på siden finder du informationer som hvad størrelse rum den henvender sig bedst til, antal brændere, brændtid, hvor meget bioethanol du kan fylde på og meget mere. Dette kan have stor betydning for dit valg af den helt rette pejs.

En biopejs varmer ikke på samme måde som en brændeovn, men ønsker du at have en god varme i hjemmet, hvor der ikke er tale om, at det er som hovedvarmekildem, kan jeg anbefale en biopejs med en effekt på 3-5 kW, en model derunder er mere designet til hygge.

Det handler om at finde en Biopejs som passer hjem til dig i forhold til dine krav og til at skabe den hygge i hjemmet, som du har brug for. Der er ikke noget mere hyggeligt end at sidde en kold og mørk aften indenfor med pejsen tændt. Du kan se hvordan flammerne bevæger sig i mørket og kan fornemme både lyset fra den og en hyggelig film.

Hvordan påvirker en biopejs indeklimaet?

I forhold til påvirkning af indeklimaet kan du være helt tryg, da en biopejs bruger bioethanol, som er bestående af en meget høj procentdel alkohol og produceret af biologiske materialer som fx. kartfler, majs eller sukkerrør. Hvilket betyder at det både skaber god varme og ikke påvirker indeklimaet. En biopejs vil altid ose en lille smule og bruge noget af ilten i rummet. Du vil dog ved brug af den helt rette bioethanol kunne mindske det, hvis du oplever det for voldsomt. Vi anbefaler at du bruger Bioethanol med alkoholprocent på minimum 96%


Vores udvalg af Biopejse

Vores biopejse er Dansk Design og produceret i det jyske (Struer) af Peter Tudborg og Christian Nybo, som står bag virksomheden Nordlys Denmark. En pejs fra Nordlys Denmark er designet enkelt, stilrent og til gode priser. Når man har i tankerne at de er produceret i Danmark. Nedenunder finder du billeder af hele udvalget og lidt info. Ønsker du at se mere eller læse mere om hver enkelt biopejse, klik her.

Væghængte Biopejse

Med det medfølgende beslag kan du nemt montere din pejs på væggen. En væghængt pejs er perfekt til dig, som ønsker noget dekorativt på væggen og hygge i hjemmet med en pejs som ikke fylder særlig meget i hjemmet.

cora uno biopejs - biopejse - nordlys denmark - nordlys danmark - pejser - pejse - pejse uden skorsten - hvid biopejs - biopejs med massiv trae - dansk design
Cora Uno Biopejs // Effekt på 2 kW – Anbefalet til brug i rum på minimum 15 kvm

 

cora duo biopejs - nordlys denmark
Cora Duo Biopejs // Effekt på 4 kW
Cora Biopejs fås i både Sort og Hvid, samt vælg imellem massiv ask og egetræ

 

monima uno biopejs - biopejs - pejse - nordlys denmark - nordlys danmark - pejs uden skorsten - bioehanolpejs
Monima Uno Biopejs // Effekt på 2 kW og anbefales til minimum 15 kvm // Vælg imellem Sort og Hvid
monima duo biopejs - nordlys denmark
Monima Duo Biopejs // Effekt på 4 kW // Vælg imellem Sort og Hvid

bioethanol biopejs - vaeghaengt biopejs - pejs - biopejs - sort pejs - pejs uden skorsten - nordlys denmark - nordlys danmark - dansk design - handmade - biopejs
Retra Duo Biopejs // Effekt på 3 kW og anbefales til brug i rum på minimum 20 kvm // Vælg imellem Sort og Hvid

Se hele udvalget af vores Biopejse her


Biopejs Gulvmodel

Biopejsen Standa er en flytbar gulvpejs. Designet er meget enkelt og stilrent, den er meget populær at bruge både inde og ude, fordi den med dens design er meget nem at flytte rundt på og formår at skabe hygge men dens stilrene design, hvor du tydeligt fornemmer flammerne bag glasset. Brug den på terrassen, i stuen eller tag den med i sommerhuset.

Standa Uno Biopejs // Effekt på 2 kW
standa uno biopejs - biopejse - biopejse - dansk design - handmade in denmark - nordlys denmark - nordlys danmark - standa uno - boligindretning - flytbar biopejs
Standa Uno Biopejs i Hvid // Effekt på 2 kW

standa uno - biopejse - gulv biopejse - flybar biopejs - dansk design - nordlys denmark - nordlys danmark

standa duo biopejs - biopejs i glas - biopejs i sort - biopejs i hvid - flytbar biopejs - miljøvenlig biopejs - nordlys denmark - nordlys danmark
Standa Duo Biopejs i Sort // Effekt på 4 kW
biopejs - nordlys denmark - nordlys danmark - flytbar biopejs - dansk design
Standa Duo Biopejs i Hvid // Effekt på 4 kW

biopejs - biopejse - dansk design - nordlys denmark - nordlys danmark - flytbar biopejs - lille biopejs - biopejs i glas - dekorativ biopejs


Se hele udvalget af vores Biopejse her


Yderligere Spørgsmål

Skulle du have flere spørgsmål til valg af en ny pejs eller ønsker du nogle specifikationer uddybet. Kontakt os her >

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *