Nytårspynt


Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Nytårspynt fra Felius Design

Nytår byder på god mad, godt fællesskab og et flot pyntet nytårsbord.
Køb flot og dekorativ nytårspynt fra Felius Design. Der findes meget forskellige nytårspynt, men Felius Design har designet et flot og stilrent nytårs pynt i et enkelt design. Dette med fokus på genbrug og den nordiske indretning.

Med det fine nytårs pynt kan du nemt og hurtig pynte op til den festlige højtider, med skiltende:

“Godt Nytår” og “Uret – Før 12” som fås i både, hvid og sort.

Hæng eksempelvis det fine nytårspynt på den populære Kubus Lysestage fra by Lassen, blomster eller lad den pynte flot på tallerkner eller bordet og vælg det i den farve/materiale der passer hjem til dit nytårsbord.

Nytårstraditioner

Nytår er en festlig tradition, som handler om at fejre det år, som er gået, sammen med gode venner og familie. Sammen ser man frem til året der kommer og det skal naturligvis bare fejres med et flot pyntet nytårsbord.
Fordelen med det fine nytårs pynt fra Felius Design er, at du kan genbruge det år for år og med den medfølgende æske, kan du nemt gennem det væk til næste år.

Ophæng til Lysestagen

For at sikre at dit nye pynt hænger fint på stagen, har du mulighed for at tilkøbe fine kroge til ophæng. Sættet indeholder 2 stk og fås i sort og hvid.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.