Viser alle 13 resultater

Underholdning til konfirmation

Sjove og festlige indslag som underholdning til konfirmation kan være at skabe gode minder for dagen i form af  fingeraftryk plakater og sedler som gæsterne kan udfylde. Du finder plakater i flere forskellige farver med motiver i form af kjole og jakkesæt. Derudover kan du benytte anledning til at give konfirmanden et par gode råd og sjove grin med sættet “En hilsen til konfirmanden” fra Mouse and Pen.

Søger du færdiglavet indbydelser til konfirmation kan vi ligeledes være behjælpelige med flotte indbydelser fra Mouse and Pen, som leveres færdige og klar til udfyldelse.


 


Quiz til konfirmation

Brug den populære pakke “En Hilsen til Konfirmanden” til enten dreng eller pige når du søger underholdning til årets konfirmation. Mange kan finde det grænseoverskridende at holde en sjov tale, eller penge til at hyre en kendt person til et stand up show. Måske er du ikke kreativ nok til at komme med en sang. Men med sedler kan hver gæst sætte deres præg og give gode råd til konfirmanden. På sedlerne besvare gæster emner som: “Jeg kender dig fra..”, “Mit største ønske for dig er..”, “Gode råd” og til sidst en personlig hilsen.

Disse sedler leveres i en æske, så de kan gemmes til evigt minde og er perfekt at kombinere med fingeraftryks plakater i konfirmandens yndlings farve. Til festen anbefaler vi at et sjovt indslag med sjove ting som sagtens kan være et mindeværdigt og unik løsning.

Konfirmations underholdning

Med flere bud på et festlige indslag til konfirmationen, kan vi anbefale et alternativ til den traditionelle gæstebog og farverige fingeraftryks plakat. Den personlige æske med “En hilsen til Konfirmanden” pige eller dreng med ark som udfyldes af gæsterne har du helt sikkert et festligt indslag til dagen.

Ikke kun en god ide, men 2 gode idéer til et festligt indslag til konfirmanden

En Hilsen til Konfirmanden: Et godt alternativ til den traditionelle gæstebog. Hvor hver gæst har mulighed for at udfylde en række punkter til minde om dagen og relationen mellem gæst og konfirmanden.

Fingeraftryks plakater: Plakater som disse er blevet utrolig populære til diverse begivenheder, og er en dekorativ måde at markere dagen på. Efterfølgende kan plakaten sættes i ramme eller placeres i barnets bog, som et godt minde fra dagen. Har du en drengepige er der på ingen måde noget galt i at vælge plakaten med jakkesæt. Gør festen personlig og vælg den plakat som passer jeres tema bedst.

Uforgemmelig oplevelse

En konfirmation er en stor dag for alle konfirmander, det er en dag som fortjener at blive huske. Det er også dagen hvor man ser tilbage og huske alle aldre. Man skaber sjove indslag med traditionelle festsange, underholdende taler og er generelt en magisk oplevelse med mange muligheder for at skabe en hyggelig dag sammen med alle gæsterne.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.