Viser 1–21 af 52 resultater

Julepynt

Vi er klar til julen med et bredt udvalg af julepynt fra flere kreative danske upcoming designere. Vi har nøje udvalgt favoritterne, som er med til at skabe en dekorativ og harmonisk stemning i julepynten i hjemmet. Mange oplever julen som årets hyggeligste tid, hvor hjemmet bliver pyntet fint og der bliver hygget rundt i mange hjem med julebag og julepynt.

Udvalget byder på julepynt fra brands som: The Oak Men, Ryborg Urban Design, 55° North, SEJ Design og Felius Design – Se hele vores sortiment nedenfor.Julepynt – Årets Store Fest

Ingen jul og hygge uden julepynt. Julen er for mange årets hyggeligste tid, hvor vi bruger tiden med hinanden, på julebag og julehygge. Der findes mange forskellige traditioner. Dette kan være at pynte op til julen inden 1. søndag i advent, spise risengrød, drikke juleøl, bage julekager og pynte juletræ tæt på juleaften. Med julepynt fra danske designere har du rig mulighed for at være kreativ og sammensætte flotte dekorationer og pynte op med diverse juleophæng.

Et flot pyntet hjem, juletræ og duften af julebag er blandt en af julens helt store glæder. For mange begynder planlægning allerede i oktober, hvor de fleste butikker står klar med et bredt udvalg af julepynt. Mange begynder forberedelserne ligeså tidligt, hvor blot det at købe julegaver og forberede pakkekalender, osv. begynder ligeså tidligt. Er du blandt dem som elsker julen, hyggen og dens mange kreative muligheder. Men ikke kan vente til det bliver december med at pynte op.

Er du derimod blandt dem som synes julen er en stressende tid, og ønsker en løsning hvor du kan nyde den endnu mere. Så kommer vi nedenfor med fem gode råd til hvordan du kan nyde december måned med juleindkøb, julebag, julepynt, osv.

5 gode råd til at bevare en god stemning op til jul

(1) Begynd at kigge efter julegaver tidligt, eller lave en liste over hvad du vil købe til de forskellige. Således at du løbende kan holde øje når du er på indkøb, eller er klar når Black Friday melder sig i slutningen af november.

(2) Bag din småkagedej på forhånd til dine julesmåkager, og frys dejen ned. Således kan du tage dejen frem og lave småkager når I har tid og overskud til det.

(3) Planlæg på forhånd i din kalender dagen for at hjemmet skal pyntes, evt. arrangere en dag med familien hvor I sammen laver juledekorationer. Således skaber I en hyggelig tradition og starter december på en hyggelig måde.

(4) Køb alle julegaver online – mange webshops i dag tilbyder at det er muligt at returnere julegaver langt ind i januar, og du slipper for at rende rundt og stresse ude i storcentret.

(5) Planlæg dine adventsgaver/kalendergaver på forhånd eller køb dem færdigpakket, der er mange muligheder for at være godt forberedt.

Er du på udkig efter julegaver allerede nu, så kan vi anbefale dig at kigge forbi vores kategorier: Julegaver til hende og Julegaver til ham. Derudover bytter vi alle julegaver frem til den 15. januar.

Julepynt i egetræ og akryl fra Danske Upcoming Designere

Hos ModernHouse finder du et udvalg i forskellige former og materialer. Om du ønsker adventstal til adventskransen eller pynt til juletræet, julepynt til dekorationen og diverse ophæng. Så byder vores udvalg på flere kreative muligheder. Vores pynt er nøje udvalg, da vi har et stort ønske om at samle en række julepynt fra kreative danskere.

Vi har flere søde, smukke og finurlige figurer som eksempelvis trommer, engle, hjerter, snemænd, nisser, klokker og juletræer. Med vores store udvalg har du mulighed for at indrette et hjem som lige er i den stil som du ønsker. Brug pynten rundt i flere hjem eller i dine juledekorationer.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.