Funktionelle og Dekorative produkter fra Roon & Rahn

FUNKTIONEL BOLIGINDRETNING

Er du også VILD med Dansk Design og elsker du at indrette hjemmet, så det både fremstår dekorativt og funktionelt… Jeg tvivler på vi er de eneste der lever i en travl hverdag, hvor sammenhængen imellem arbejde, børn og en rent / dekorativt hjem er svær og få til at harmonere sammen.

Der er så mange dygtige designere, som netop tager udgangspunkt i sådan en hverdag og de kreative danskere tænker så mange gode løsninger ind i hvert enkelt design. Virksomheden Roon & Rahn er endnu en af disse kreative danske designere, som formår at designe produkter som er en hjælp til den travle hverdag. Vi er STOR FAN og vil meget gerne introducere dig for de dygtigere designere.

ROON & RAHN – Hvem er de?

Den danske designvirksomhed startede i 2014 som en hobbyvirksomhed af Nicki van Roon og René Rahn Hansen, blot med et ønske om at designe funktionelle produkter til eget hjem. Deres vision har hele tiden været at skabe funktionelle produkter der passer ind mange steder i indretningen og har en lang levetid. Deres produkter kan derfor indstilles, så de passer dine behov – Se udvalget og bliv inspireret her…

Moodstand: Kan indstilles så den matcher dine behov i hjemmet
knage - knageraekke - moodboard - roon & rahn - dansk design - upcoming design - bolig - entre - indretning - modernhousedk
Moodboard: Sikre plads til det hele
Moodboard: Til herreværelset
KEY HANGERS

VELKOMMEN til..

Entréen er det første rum gæsterne ser, derfor ønsker man også at rummet skal være indbydende. Samtidig er det for mange også et rum som indeholder mange elementer; opbevaring, vaskeområde og el. Det kan være svært at få disse ting til blot at harmonere og fremstå dekorativt i en travl hverdag.

//Tip: For os fungere det godt at udnytte væggen til opbevaring, at få skabt gulvplads og derudover få en masse dekorativ opbevaring. Derfor er Moodboard så fantastisk et produkt, fordi den kan bruges til meget andet end blot jakken.


>> Se Moodstand og Moodboard <<

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *