Formland Spring 2019 – Messen for erhvervsdrivende

Formland Spring 2019 - Messen for erhvervsdrivende

Formland – Interiør- og Designmesse i Herning

Formland er en stor messe som foregår to gange om året, men kun for erhversdrivende. Formland har nu igennem 70 messer præsenteret og delt det nyeste, bedste og mest inspirerende inden for boligindretning. Formland er messen som er, med til at gøre fagfolk klar til den kommende sæson og præsentere os alle for en unik og inspirerende verden af design.

Inspiration til dig

Formland er to gange om året og vi deltager gladeligt hver gang. Det er en fantastisk oplevelse med stor inspiration og en god mulighed for at hilse på nuværende designere og møde eventuelle nye dygtige designere. Januar 2019 var jeg igen på Formland og her mødte jeg igen en masse nye og kreative danske designere.


Inspiration fra vores nuværende designere

Smykker fra Jewellery by Grundled

Et smukt udvalg af diverse øreringe og halskæder i træ og flotte farver. Alle smykkerne bliver designet af Helle Just Weiling, som selv sammensætter alle de små dele til dekorative og enkel smykker.

//Udvalget byder på følgende//
Flere skønne øreringe i flotte farver og forskellige designs. Udvalget vil løbende blive opdateret med nyheder og nye designs.

>> Se vores udvalg af smykker fra Jewellery by Grundled her <<


Lamper fra by Holmer / Hove Home

Et flot svendestykke er blevet til denne flotte, enkelte og meget elegante bordlampe (Pipe Lamp) Dette er design er designet af by Holmer, men kunne på messen præsenteres hos en ny designere, Hove Home. Et univers af mange forskellige designs og lækre materialer.

Lampen “Pipe Lamp” er skabt ud fra en idé om at skabe et design, med fokus på det enkelte design. Lampen er uden skærm og toppes i stedet med en stor pære. Ledningen er trukket ned igennem lampen, hvilket gør at designet står flot som helhed og med dens tyngde gør at den står meget stabilt.

//Udvalg//
Bordlampen fås i to størrelser og i både Hvid og Sort.


Planteholder (PlantWire) fra Leerbaek

På Formland havde Ida lavet en flot samling af alle hendes mange fine planteholder, PlantWire. En samling som giver en flot illustration af, hvordan man nemt kan få de grønne planter ind i indretningen. Hendes passion drives af muligheden for at dyrke naturen indenfor.

Udover det naturlige og grønne look, har du mulighed for at dyrke naturen indenfor, uden at det betyder fyldte vindueskarme og borde. PlantWire gør det muligt, at lade de grønne planter svæve som kunst og kan kombineres i indretningen, med så mange som du ønsker.

//Udvalg//
Planteholder PlantWire fås i to størrelser og farverne Sort og Guld.


Påskepynt fra Ryborg Urban Designs

Blandt vores nyheder finder du Ryborg Urban Design, designet og produceret af Tanja. Jeg mødte hende på Formland, hvor vi blev præsenteret for mange skønne og traditionelle designs. Tanja oplevede jeg som meget imødekommede og stod på en hyggelige lille stand, hvor udvalget kom flot til sin ret. På www.modernhouse.dk kan du finde et flot udvalg af påskepynt i akryl, som er meget  tro mod det traditionelle og moderne påskepynt, som vi alle husker det.

//Udvalget byder på følgende//
Påskepynt: Vintergækker, påskeharer, påskeæg, kyllinger og flotte ahorn blade til både ophæng og enkelte til montering i krukken eller hængende.


NYHED – The Oak Men

Længe har vi haft et godt øje til The Oak Men og det betyder at vi nu kan præsentere flere skønne designs fra den danske designer. På messen kunne de præsentere en helt ny udgave af deres opslagstavle i et flot rusten look, som også snart kommer på shoppen.

Idéen og visionen bag The Oak Men er at designe og producere produkter, som gør at manden også føler sig hjemme i indretningen. De flotte designs er en flot kombination imellem det enkelte, rå og funktionelle. Vi har glædet os meget til at præsentere disse skønne nyheder for dig, som nu kan købes på modernhouse

//Udvalget er følgende//
Opslagstavle i tre mål og to designs – inkl. magneter

Bakke i to forskellige design inkl. lysestager. (mulighed for køb af ekstra lysestager)

 


Nye og Spændende Danske Designere

På Formland bliver du hele tiden inspireret. Det er altid spændende og en god oplevelse at besøge Formland, som oftes bliver til flere dage, hvor man lige kigger forbi. Der er altid mange nye og dygtige danskere, som stolt viser der smukke designs frem på messen. Nedenunder viser vi blot nogle af dem, som har inspireret os og givet os et rigtig godt indtryk. Det er fantastisk at følge med på sidelinjen og opleve alle de mange dygtige og kreative danskere.

Heldal Design producere rå og dekorative vaser

En af de første vi mødte på messen er Heldal Design, som drager nytte af naturens mange flotte egenskaber. Produkterne er håndlavede og udvalget byder på ren “hygge” som beskriver det godt. Udvalget byder på diverse vaser og olielamper i egetræ. Et naturligt look, som vi alle elsker det.

Besøg Heldal Design her: www.heldaldesign.dk


Skønne Plakater fra Brainchild

Der er mange plakater på markedet, men nogle af dem som jeg syntes gør det rigtig godt er Brainchild. De er enkelte og med inspiration fra det moderne og populære danske miljø. Vi kan alle genkende de elementer som bruges i deres design og enkeltheden er perfekt til enhver indretning.

Blandt deres nyheder finder man nu et anderledes og dekorativt element til indretningen, nemlig Ægget på fod – et flot design som harmonere flot med plakaterne. Den er sød og dekorativ, whats-not-to-like?!

Besøg Brainchild her: www.brainchild-original.dk

 

 


Alt til boligen fra Andersen Furniture

En skøn virksomhed som har eksisteret i mange år, den har længe haft min store interesse. De har et bredt udvalg med mange skønne, dekorative og funktionelle designs, primært produceret i træ. Jeg elsker de kreative muligheder og det rå look, som passer ind i enhver indretning. Deres kreative evner rækker langt og er en stor inspiration til det moderne hjem.

Besøg Andersen Furniture her: www.andersen-furniture.dk


Andre gode forslag til spændende markeder med danske upcoming designere, læs vores blogindlæg; “Danske Designmarkeder der hitter”


Jeg håber min tur på Formland spring 2019 har givet dig lidt inspiration og et fint indblik i nogle af de mange dygtige og kreative danskere som er at finde på markedet. Efter en tur på Formland er man altid total proppet med gode idéer og inspiration. Jeg elsker muligheden for at snakke med nye og spændende designere og kommer derfra med mange gode idéer. Formland er helt klart blandt et af de steder hvor man har mulighed, for at blive inspireret til det moderne hjem og blive præsenteret for mange nye og spædende produkter.

Følg med og bliv inspireret med de kreative danskere.

De bedste hilsner
Mirjam

www.modernhouse.dk