Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Grundlagt af: Nicki van Roon og René Rahn Hansen

Grundlagt i: Startede som hobbyprojekt i 2014

Designproces: For hvert enkelt produkt kan der typisk gå 1-2 før det færdige produkt står færdigt. Produkterne er designet med udgangspunkt fra egen hverdag.

Materialevalg: Massiv europæisk egetræ bliver anvendt til størstedelen af produkterne og nogle med klar plexiglas.

Alt om Roon & Rahn

Det hele startede som en hobbyvirksomhed, hvor møbler blev byggede til eget hjem. Med et par få funktionelle og dekorative produkter i sortiment tog de to designere næste skridt i processen og begyndte at producere til andre.

I dag er virksomheden blevet taget godt imod med deres funktionelle og kreative produkter. Hvert enkelt produkt kommer af et behov fra egen hverdag, som de to designere ønsker en løsning på. De elsker de multifunktionelle designs som løser flere behov i indretningen.

En længere proces..

Fra start til slut i en design- og produktsfase går der typisk 1-2 år og der blive bygget op til 15-20 prototype. Dette for at opnå den helt perfekte løsning og kvalitet. De to designere ønsker nemlig at kunne stå 100% inden for deres design.

Fokus på det bæredygtige

Roon & Rahn ligger en stor værdi i at produkterne indebære bæredygtighed og har stor omtanke for miljøet. Produkterne er derfor behandlet med den bedste olie de har kunne finde på markedet. En olie som gør produktet både vandafvisende, giver en flot glød og endda er godkendt til børnelegetøj.

Ved køb af et produkt fra Roon & Rahn for du et design hvor alt er tænkt ind. Det funktionelle, dekorative, den bedste pris og alt dette med omtanke for miljøet.