Viser alle 2 resultater

-25%
FRA 1,274.00 DKK
-25%

Rath & Stok

Rath & Stok er en ny dansk design duo som startede ud med en pladsfrokost i marts 2016. Idéen opstod fordi de havde et ønske om at lave et lækkert designmøbel til lp’en. De bliver inspireret af det funktionelle, det jordnære og nyskabende. Med både Display Vinyl og Display Read har du mulighed, for både flot at vise enten dine vinyler eller magasiner frem i indretningen.

Ved køb af et produkt fra Rath & Stok for du et special produkt med fokus på kvalitet og det multifunktionelle. Et produkt perfekt til den moderne boligindretning.

Miljø og Kvalitet

Den danske designvirksomhed har et stort fokus på at være bæredygtige. Dette betyder at der er fokus på både valg af emballage, materiale og produktion. Dette betyder at produktionen primært i Danmark, for at mindske CO2 ved transporten og derved sikre en høj kvalitet. Virksomheden bruger kun certificeret træ fra langsomvoksende skov. Både lim og lakering er formaldehydfri og læderet er 100% naturlæder uden indfarvning. Emballagen er genbrugspap, som kan bruges igen.

Sortiment

Vælg imellem Display Vinyl LP Holder og Display Read Magasinholder i enten Sort, Hvid og Egetræ med hærdet diamantglas, med bløde afrundede hjørner og læderstykke i ægte kernelæder.