Viser alle 8 resultater

Nordlys Denmark

Vi er stolte forhandler af kvalitets pejse fra Nordlys Denmark. En biopejs er for dig som elsker varme og hygge, men som gerne vil være fri for røg og aske. Med en pejs fra Nordlys Denmark, for du glæden ved den åbne ild og hyggen uden alt røg og aske.

Udvalget byder på biopejse i sort og hvid, samt modeller til montering på væggen og gulvmodeller. Med en gulvmodel har du mulighed, for at flytte rundt på din pejs og placere den der hvor det passer dig bedst. Vores leveringstid på en biopejs ligger på typisk 3-5 uger. Skulle du have spørgsmål til en biopejs, leveringstid eller andet, så kontakt os endelig på: shop@modernhouse.dk


Biopejse – Dansk Håndværk

Peter Tudborg og Christian Nybo står bag den danske designvirksomhed Nordlys Denmark. De udvikler, designer og producere selv de fine biopejse. Dette sker i Jylland, nærmere betegnet Struer. Som udgangspunkt er en biopejs meget sæsonbestemt og meget populær at bruge i de køligere tider. Men udvalget byder også på flere modeller, som kan tages med ud i det fri og fremstå dekorativt på terrassen og være med til at forlænge de lange varme aftener med hygge i det fri.

Ved køb af en biopejs fra virksomheden for du ekstra varme og hygge. Dette i et flot håndværk og god kvalitet. Hvor alle elementer er nøje udvalgte og med højde for det miljømæssige. At producere en pejs er en længerevarende proces, der er stor fokus på sikkerhed og kvalitet. Dette er med til at sikre det gode håndværk og flere dekorative elementer i deres design.

Udendørs biopejse

De lange sommeraftener indbyder til flere gode stunder i det fri. Med en udendørs biopejs har du mulighed for at forlænge de hyggelige aftener, samt tilføje mere pynt til de naturlige omgivelser. Fra Nordlys Denmark har vi to forskellige udendørs pejse, disse fås i sort og hvid. Størrelsen vælges herefter behov – Disse oplysninger finder du indenunder hvert enkelt produkt.

Billige biopejse

Udover at du nu ikke skal bekymre dig om os, aske eller adgang til skorstenen, samt rengøring og vedligeholdelse. Så er en biopejs på mange punkter en af de billigere alternativer til brændeovnen. Førhen var det at anskaffe en ekstra varmekilde i hjemmet og hyggen i den kolde tid forbundet med besvær og/eller økonomiske overvejelser. Udvalget af biopejse byder på flere prisklasser og blandt udvalget finder du flere modeller i den billige ende.

Er du i tvivl om hvilken du skal vælge eller om en biopejs er noget for dig, så læs med i vores blog indlæg, hvor vi kommer mere flere gode råd til dig om både vedligeholdelse, samt fordele og ulemper ved en biopejs.

Læs blogindlæg som: Hvorfor vælge en biopejs? eller Vægbiopejs – Tips til brug og opsætning

Har du spørgsmål til en af vores biopejse, levering eller andet er du altid velkommen til at kontakte os via mail: shop@modernhouse.dk eller på tlf.: 69148790

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.