Viser alle 8 resultater

Made by Bent

Du finder her hele udvalget af unikke designs fra Made by Bent. Et udvalg som byder på lækre produkter til indretningen med inspiration fra naturen. Du kan nemt kombinere disse produkter i dit hjem, de flotte træsorter harmonere flot sammen. Vælg imellem vase, cykelholder og møbler i egetræ, samt valnøddetræ.


Historien bag Made by Bent

Det danske designvirksomhed hører til i Hamborg og drives af Lasse Bent Sundgaard. Lasse er oprindeligt uddannet kok og har tilbragt mange timer i køkkenet. Med erfaring fra kokkens verden, bruger han flere elementer i hans design, som det simple, smukke og funktionelle.

Den dansk designvirksomheden er blandt de nye på markedet, startet af Lasse Bent Bøchmann Sundgaard. I 2015 designede og producerede Lasse det første design GREN som en fødselsdagsgave. Designprocessen er en flot kombination imellem form og funktion. Sidenhen er der kommet mange flere flotte designs til samlingen.

Produktinformation

Elementerne i produkterne fra Made by Bent er træ, nærmere betegnet egetræ og valnød. Træ er et naturligt materiale, hvilket betyder at der kan forekomme variationer og aldrig to produkter er ens. De mange unikke produkter er håndlavede. Virksomheden hører til i Hamborg og med et flot og inspirerende showroom i København.

Produktudvalget byder på; GREN Cykelholder, KNAST Hylde, BUSK Sofabord og BLAD Vase.

made by bent - design i trae