Viser et enkelt resultat

Made by Bent

Du finder de fine vaser fra Made by Bent i egetræ. Et lækkert rustik design med inspiration fra naturen. Du kan nemt kombinere disse vaser i dit hjem, de flotte træsorter harmonere flot sammen.

Se vasen (blad) nedenfor.Historien bag Made by Bent

Det danske designvirksomhed hører til i Hamborg og drives af Lasse Bent Sundgaard. Lasse er oprindeligt uddannet kok og har tilbragt mange timer i køkkenet. Med erfaring fra kokkens verden, bruger han flere elementer i hans design, som det simple, smukke og funktionelle.

Den dansk designvirksomheden er blandt de nye på markedet, startet af Lasse Bent Bøchmann Sundgaard. I 2015 designede og producerede Lasse det første design GREN som en fødselsdagsgave. Designprocessen er en flot kombination imellem form og funktion. Sidenhen er der kommet mange flere flotte designs til samlingen.

Produktinformation

Elementerne i produkterne fra Made by Bent er træ, nærmere betegnet egetræ og valnød. Træ er et naturligt materiale, hvilket betyder at der kan forekomme variationer og aldrig to produkter er ens. De mange unikke produkter er håndlavede. Virksomheden hører til i Hamborg og med et flot og inspirerende showroom i København.

Produktudvalget byder på; GREN Cykelholder,* KNAST Hylde,* BUSK Sofabord* og BLAD Vase.

*Følgende produkter er udgået, og forhandles ikke længere hos ModernHouse.dk

made by bent - design i trae