Viser et enkelt resultat

Heldal Design

Et fint og rustik udvalg af skønne produkter fra den danske designvirksomhed Heldal Design. Alle produkter er produceret i hånden, og fremstår helt unikke. Udvalget byder på flere skønne, og funktionelle produkter til det moderne hjem i et skandinavisk design. Se hele udvalget nedenunder.


 

Tilbud
485,00 kr.

På Lager |

Levering 1-2 hverdage


Historien bag Heldal Design

Tilbage i 2007 startede Jens Heldal virksomheden Heldal Design. Dette med udgangpunkt i hans store passion. Nemlig at arbejde med træets mange muligheder, og skabe lækre produkter til det moderne hjem i et skandinavisk design. Hos den danske designvirksomhed arbejder man med det naturlige udtryk, dette betyder at du for et unikt og naturligt produkt, hvor både knaster og revner kan forekomme.

Alt inspiration kommer fra naturen. Jens har et ønske om at bringe naturen inde i det moderne hjem, og derved lade sine mange produkter skabe hygge.

FSC-Godkendt træ, og genanvendelse

Hos Heldal Design arbejder man udelukkende med FSC-godkendt træ, dette for at sikre skoven, samt dyr, planter og de mennesker, som arbejder i skoven. Her er der fokus på brug af det rette udstyr og med rette uddannelse, samt løn.

Alle produkterne er udført i ubehandlede træ, derved undgår man farlige giftstoffer eller andre midler. Dette betyder at du blot kan brænde træet eller smide det i kompostbunken, når du ikke længere ønsker at benytte produktet. Materialer som glas og plastik, genanvendes ved at smide det i genbrugsbeholderen. Dette betyder at på trods af et bredt udvalg, er det benyttet få materiale med fokus på det genanvendelige.

Produktsortiment fra Heldal Design

Udvalget fra Heldag Design er bestående af alverdens skønne produkter i et skandinavisk design. Produkter som kan bruges flere steder i hjemmet, samt med fokus på det naturlige og smuk, samt det funktionelle. Hos ModernHouse finder du udvalgte produkter fra Heldal Design, som eksempelvis: Knivskinner, bakker, køkkenrulleholder, vaser og lysestager.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.