Viser alle 11 resultater

by Holmer

Originalt dansk design og produktion – Dette beskriver de mange produkter fra by Holmer perfekt. Den danske designvirksomhed er bestående af produkter, produceret i messing eller rustfri stål. Du finder et udvalg i flere farver, som kan bruges både enkeltvis og som et flot mix.

De mange produkter er i et tidløst design, og indbegrebet af minimalistisk design i robuste og den bedste kvalitet, som kun bliver smukkere med tiden.Historien bag by Holmer

Designerne er ægteparret Ronnie og Sandra Holmer Jensen, de står bag det efterhånden store udvalg af bolig interiør og virksomheden by Holmer. Sammen har de designet en serie af “Slim Line Produkter” som består af produkter som lysestager, og vaser. Derudover har de designet serien “Pipe” som er bestående af Lamper og vaser. Disse design er minimalistisk, slanke og med et elegant, samt nordisk udtryk. Materialet er enten messing eller rustfri stål, farverne sort, aluminium og messing. Slim Light fås i 3 højder, (10, 14 og 17 cm).

Med et stilrent udtryk og rene linjer, samt det rette materialevalg, byder udvalget på en række tidløse produkter. Nogle af de kendetegn, som du vil opleve ved produkterne: Fat Light, Pipe serien og Slim serien, er en god tyngde, hvor man ofte, vil blive overrasket over, at et så simpelt design, står så solidt i indretningen. En tyngde, som fungere rigtig godt, sammen med dens design.

Pipe Lamp er en meget elegant og anderledes bordlampe. Lampen er designet i forbindelse med en svendeprøve og er yderst gennemtænkt. Den er en flot kombination imellem det enkelte og det elegante. Lampen har en god tyngde, som generelt kendetegner alle produkter fra by Holmer. Denne tyngde betyder, at den altid står flot og stabilt. Lampen toppes med en flot glødepære, som kan købes efter behov.

Dansk Produceret

Alle produkter fra by Holmer, er produceret i Danmark af lokale håndværkere. Dette for at sikre en høj kvalitet, samt hurtigere levering af det færdige design.

Ejet af Hove Home

I dag ejes by Holmer af Hove Home. Her harmonere alle produkterne fint sammen i et univers af dansk upcoming designere. Dette giver ægteparret muligheden, for at fokusere 100% på design og overlade det praktiske til Hove Home.