Aya and Ida Food'ie

Med en Aya og Ida Foodie kan du nemt holde din mad varm i op til 8 timer og kold i op til 12 timer. Termomadkassen fra Aya and Ida er perfekt til dig som ønsker varm mad til frokost, men ikke har mulighed for at varme den op i løbet af dagen, eller ønsker at din morgen skyr er kold henover formiddagen. Foodie kan nemlig bruges til alt fra din morgengrød, pastaretter, wokretter, supper, til babymad eller sågar isterninger. Den er en perfekt løsning til både børn og voksne som ønsker god mad på farten og i løbet af hele dagen.
drikkeflaske - drikkedunk - termoflaske - aya and ida - 350 ml sort - modernhouse

350 ml
drikkeflasker

drikkeflaske wild blackberry - roed 500 ml - aya and ida

500 ml
drikkeflasker

drikkeflaske beige 750 ml - aya and ida

750 ml
drikkeflasker

drikkeflaske cool grey 1000 ml - aya and ida

1000 ml
drikkeflasker

cup2go groen - aya and ida

Cup2go
380 ml

termo madkasse graa - aya and ida - modernhouse

Food'ie
500 & 700 ml

Viser alle 7 resultater


Værd at vide om min Aya og Ida Foodie

Hold maden varm i op til 8 timer og kold i 12 timer. Dette er alle kan nyde godt af, både som et godt alternativ til børnenes madpakke eller en dag på arbejde. Madpakken kan indeholde 500 ml og skabt med det formål at være sund for dig og for vores planet.

For hver solgte Food’ie donere Aya & Ida Foundation, 100 liter rent vand til børn i nød igennem Unicef.

Hvordan rengør jeg min Aya og Ida Foodie?

Det er meget nemt at holde din Food’ie ren, den er nemlig egnet til at komme i opvaskemaskinen og kan skilles i flere dele. Foodie består af en beholder, inderlåg og yderlåg/kop.

Er Foodie egnet til alle spiselige varer?

Ja helt bestemt! Alle produkter er produceret i rustfri stål, som er egnet til at komme i kontakt med alt slags mad og drikkevarer. Produkterne er produceret af high quality 18/8 rustfri stål. Dette betyder blot at du kan bruge din foodie til alt fra både varme og kolde madvarer, igen og igen uden at det giver nogen ekstra smag eller frigiver skadelige stoffer.

Må Foodie komme i mikrobølgeovnen?

Nej, den tåler desværre ikke at komme i mikrobølgeovnen. Ønsker du at benytte beholderen til varm mad, anbefaler vi at du varmer en potion i en skål og herefter i din food’ie.

Kan termomadkassen blive ridset?

Den maling som er blevet brugt til at afslutte produktet med, er lavet med en varig akrylharpiksbaseret maling, fri for bly og andre giftige kemikalier. Den er godkendt til fødevarebrug. Men det betyder at malingen godt kan blive ridset og taber du produktet vil den kunne få buler eller få ridser. Dette ændre ikke på dens sikkerhed eller madens kvalitet. Det er dog altid værd at passe godt på dit produkt, så det altid fremtår i pæn stand.

Kan der opstå kondens udenpå Foodie?

Alle produkterne fra Aya og Ida er dobbeltvæggede og isoleret. Derfor forbliver produktet den samme udenpå, uanset om den indeholder noget iskoldt eller brandvarmt.

Hvor længe kan dette produkt holde min mad varm eller kold?

En Aya og Ida Foodie kan holde din mad varm i op til 8 timer og kold i op til 12 timer. Produktet er med til at reducere spild-emballage og mindske madspil.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.