Fragt fra 29,- Fri Fragt ved køb over 299,-

5 Tips til indretning og bedre udnyttelse af soveværelset

boligindretning-indretning-sovevaerelse-dansk-design-dot-aarhus-trine-rytter-smart-opbevaring-modernhouse

Gode tips til din boligindretning, hvor vi ønsker at præsentere dig for en række muligheder, hvorved du kan bruge vores fine produkter fra Danske og Upcoming Designere til, at udnytte og indrette soveværelset bedst muligt.

Dette gør vi ved, at benytte dem selv i indretningen, hvor vi her har fået lov, at indrette et lille soveværelse og derved vise hvordan vi vil udnytte pladsen bedst. Dette for at vise dig hvordan du kan bruge de fine produkter hjemme hos dig i din boligindretning.

1. Udnyt soveværelset til flere formål

Hvad ønsker du ellers, at bruge rummet til?

I mange tilfælde er det rart, selv med de mindre soverum, at kunne udnytte pladsen bedst muligt og have gode opbevaringsmuligheder til dit tøj og smykker.

bojlestang-add-more-knage-sort-hvid-nordisk-design-nordisc-function-dansk-design
Add more i Sort/Hvid med Sorte S-Kroge.
bojlestang-dansk-design-funktionel-indretning-sovevaerelset-entre-nordic-function
Udnyt hjørner til din tøjopbevaring, samt til vasketøjskurven.

I mange tilfælde har du noget tøj, som du ikke ønsker skal tilbage i skabet, men godt kan bruges en dag mere. I et lille soveværelse, er der ikke nødvendigvis plads til en stol, hvor du kan ligge dette tøj på. Her er denne fine bøjlestang – Add more fra Nordic Function super praktisk, da denne bøjlestang ikke fylder særlig meget og du har samtidig mulighed for, at opbevare tøjet pænt i rummet.

bojlestang-s-kroge-dansk-design-smart.opbevaring-indretning-sovevaerelse-nordic-function
Add More og Upgrade (S-kroge) fås også i natur farver!

Køb Bøjlestand og S-Krogene Her!


2. Brug Smart Opbevaring

nosey-brilleholder-time-off-urholder-keeper-ring-holder-smykkeholder-dansk-design-dot-aarhus-indretning-sovevaerelse-boligindretning

Vi værdsætter alle, at udnytte natbordet til smart opbevaring af vores småting. Samtidig gør det heller ikke noget, at de pynter flot i soveværelset. Dette er med til, at skabe hyggelige omgivelser og bidrager til det personlige, som man ønsker skal præge sin boligindretning.


Her ses de fine produkter fra dot aarhus: Nosey – Brilleholder, Time-Off – Urholder og Keeper – Ringholder i Valnød. Produkterne fås også i Egetræ.

Køb de fine produkter fra dot aarhus Her!


hexa-line-hexa-basic-hexa-light-dansk-design-boligindretning-smart-opbevaring-mobilholder-traeskaal-segment-denmark
Hexa Line, Hexa Basic og Hexa Light fra Segment Denmark

indretning-sovevaerelse-dansk-design-mobilholder-traeskaal-segment-denmark

Vi har valgt, at vise flere muligheder. Du bliver derfor også præsenteret for de fine produkter fra Segment Denmark. De fine produkter kan både pynte i vindueskarmen, på natbordet eller på kommoden.

De fine produkter fra Segment Denmark ses her i Røget Egetræ og kan bruges til diverse opbevaring af smykker, ure eller kombinere dem med den flotte lysestage i jern. Dette for, at tilføje hygge i rummet.

Hexa Line er en smart holder til din ipad og mobil og du kan sagtens have begge til, at stå i den og derved udnytte pladsen endnu bedre. Den smarte holder gør det også nemt, at oplade enten din mobil eller tablet.


Se de fine produkter fra Segment Denmark Her!


Hide Away Sengebord

I indretningen kunne man også vælge, at benytte den fine hylde, som sengebord fra Nordic Function. Den er yderst dekorativ, at have hængende på væggen og med det skjulte rum, hvori der er hul i bunden, kan du nemt opbevare dine småting og trække ledning til opladning af din telefon.

sort-hylde-natbord-sengebord-entremobel-nordic-function-dansk-design
Sengebord i Sort fra Nordic Function

I dette lille soveværelse ville vi vælge det sorte natbord, da den vil stå flot til gavlen og til den mørkeblå væg og derved bibeholde det hyggelige og lidt dystre look i boligindretningen.

Hylden Hide Away er populær, fordi den ikke fylder meget, men er super funktionel og skaber god udnyttelse til diverse opbevaring i din boligindretning.

hylde-sengebord-natbord-dansk-design-boligindretning-nordic-function
Hide Away i Egefiner fra Nordic Function

Du kan også få den i den lyse egefiner, hvis du syntes den passer bedre hjem til dig!


Køb Sengebord – Hide Away Her!


3. Hold det simpelt!

Indret dig med få ting og kombiner både det dekorative og smart opbevaring. Derved opnår du de bedste muligheder med dit soveværelser og skaber smarte løsninger og bedre udnyttelse af rummet.

Fokuser også på kun, at bruge få farver i indretningen af dit soveværelse, dette for at undgå diverse forstyrrelse i rummet og bibeholde det rolig udtryk, du ønsker for indretningen af dit soveværelse.

4. Skab hygge og dæmp gerne lyset

Soveværelset skal være indbydende og skal være et rum omgivet af rolige omgivelser og et rum du elsker, at opholde dig i. Derfor skal du indrette dig med de ting du har det godt med og som du glæder dig over.

Her syntes vi selv, at boligtilbehør og dekorativ indretning er med til, at bidrage til hygge og et behageligt sovemiljø.

keramik-krukke-lysestage-dekoration-sovevaerelse-boligindretning-dansk-design-trine-rytter
Keramik Krukke og Lysestager fra Trine Rytter

indretning-sovevaerelse-keramik-lysestage-krukke-dansk-design-trine-rytter-genbrug-antik

Vi har derfor valgt, at bruge nogle af de flotte designs i keramik fra Trine Rytter, som fremstår enkelt og dekorativ i vindueskarmen og som bidrage til brug af fine blomster og lysestager.

Produkterne står flot og dekorativt til den mørkeblå væg. Samtidig holder vi det simpelt og de bidrager også til, stadigvæk at holde soveværelset hyggeligt.


Se udvalget af keramik fra Trine Rytter Her!


5. Omgiv dig med det du holder aller mest af!

Dansk Design fra Upcoming Designere byder ikke kun på et fint udvalg af fine og dekorative produkter. Men de har hver især også en fin historie og passion for deres design. Mange af produkterne er produceret i Danmark og de er alle Dansk Design. Historien indbyder til en personlig indretning med unikke og dekorativ design til din boligindretning.

I din boligindretning skal du dog huske, at benytte de farver og materialer du sætter pris på og fungere godt for dig. Ved at indrette dig simpelt og med fokus på brug af de bedste opbevaringsløsninger, opnår du en indretning i dit soveværelse, hvor du føler dig hjemme og godt tilpas.


Inspiration til din boligindretning

Vi håber dette kan give inspiration til din boligindretning og give gode tips til hvordan du bedre udnytter indretningen i dit soveværelse. Samtidig håber vi også, at det er med til, at du skaber et hyggeligt og behageligt sovemiljø, hvor du formår, at udnytte rummet bedst muligt og for det bedste ud af netop din boligindretning.

De bedste hilsner ModernHouse.dk


PS. Som en ekstra tilføjelse kan vi anbefale denne fine dørstopper i enten egetræ eller valnød fra dot aarhus til de soveværelser, hvor det er rart, at kunne holde døren åben i hverdagen eller når der ellers er behov for dette.

dorstopper-dorholder-indretning-sovevaerelse-kiel-dot-aarhus-dansk-design

Her står døren ofte åbne i hverdagen, fordi der ligger et badeværelse i forbindelse med soveværelset, som bruges meget i hverdagen. Derfor er denne dørstopper i valnød meget brugbar og fungere rigtig godt i indretningen.

Det er rart den ikke fylder særlig meget og den er nem, at flytte fra gulv til håndtag og ligeledes den anden vej ved rengøring. Dens design gør, at man altid ved hvor man har den og man ser den ikke så tydeligt i indretningen.

kiel-dorstopper-dorholder-dansk-design-dansk-design-indretning-sovevaerelse-dot-aarhus
Kiel Dørstopper i Valnød med Læderstrop (Fås også i Egetræ)

Køb Kiel Dørstopper Her!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *