Viser alle 13 resultater

Vægdekorationer

Vægdekorationer kan være mange ting, men egentlig er det en samling af dekorative genstande til væggen. Vægdekorationer kan være medvirkende til en personlig indretning, en samling af flere unikke og dekorative pyntegenstande til væggen. Udover denne flotte vægkunst fra RePlant Art kan vi anbefale kategorier som: Planteophæng, plakater og opslagstavler.


Tilbud
Leveringstid: 4 uger
1.499,00 DKK1.899,00 DKK

 

Tilbud
Leveringstid: 4 uger
4.497,00 DKK5.697,00 DKK

 

Tilbud
Leveringstid: 4 uger
1.499,00 DKK1.899,00 DKK

 

Tilbud
Leveringstid: 4 uger
1.499,00 DKK1.899,00 DKK

 

Tilbud
Leveringstid: 4 uger
1.499,00 DKK1.899,00 DKK

 

Tilbud
Leveringstid: 4 uger
4.497,00 DKK5.697,00 DKK

 

Tilbud
Leveringstid: 4 uger
1.499,00 DKK1.899,00 DKK

 

Tilbud
Leveringstid: 4 uger
1.499,00 DKK1.899,00 DKK

 

Tilbud
Leveringstid: 4 uger
1.499,00 DKK1.899,00 DKK

 

Tilbud
Leveringstid: 4 uger
1.499,00 DKK1.899,00 DKK

 

Tilbud
Leveringstid: 4 uger
1.499,00 DKK1.899,00 DKK

 


Vægdekorationer i træ

Disse flotte vægdekorationer er blandt vores seneste nyheder i 2021 og gensyn kan vi nu præsentere et stort udvalg af fine billeder fra RePlant Art. Tidligere kendt som MPM Design. Disse er en stor inspirationskilde til dig som ønsker at finde de perfekte billeder til dit hjem og dine vægge. Som en hjælp er der samlet to pakker blandt vores nyheder, disse af hele tre motiver som går under navne som: Team North og Team Afrika. Perfekt til dig som ønsker at finde flotte temaer til dit hjem og vægdekoration.

For mange er hjemmet en tryg base, stedet hvor man slapper af og føler sig tryg når man kommer hjem. Dette kan blandt andet gøres ved at sammensætte en række smukke, stemningsfulde og personlig vægdekoration. Dette kan eksempelvis være i entréen, stuen eller på værelserne. Det skal være motiver som gør at du føler dig velkommen og tryg når du er hjemme.

At udsmykke hjemmets vægge, kan gøres over længere tid og igennem mange overvejelser. Mange har gode erfaringer med at bruge spejle i smalle gange, kombineret med smukke vægdekorationer og planter. Afhængig af hvilken stilart og vægdekoration du ønsker kan du overveje flere kombinationer. Her kan der være tale om valg af materialer, farver, motiver og meget andet.

Hos os kan vi anbefale flot design fra RePlant Art, diverse planteophæng og plakater fra Brainchild.

Brainchild plakater - billige plakater - rabat brainchild plakater - klassisk design - svanen - aegget - koglen - dansk design
Plakater fra Brainchild

Vægdekoration er en kunstform

Vægpynt kommer i mange forskellige former, farver og materialer. Vægpynt er et uundværligt element i et hjem, da den ofte er med til at sætte et personlig præg og giver dig frie hænder til at sammensætte vægkunst som du ønsker.

Ved at dekorere dine vægge, kan du nemt sætte dit eget personlige præg. Vi tilbyder forskellige motiver inden for diverse vægpynt. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vi løbende vil sende gratis mails uden at det koster dig noget. Disse med inspiration til din indretning fra kreative danskere. Med vægdekoration kan du skabe den perfekte løsning for dig i dit hjem.

Hjælp til at vælge den rette vægpynt

Hvis du finder det svært at udvælge det vægpynt som skal hænge i dit hjem, så kommer vi her med 5 gode inspirations punkter. Som kan være med til at skabe den rette indretning og fremhæve din personlige stil og skabe den rette stemning.

Vores 5 tips til at skabe den perfekte vægdekoration på dine vægge

(1) Vælg pynt med udgangspunkt i de farver og materialer som du godt kan lide. Personligt elsker vi træ og elsker den glød som det kan tilføje til indretningen. Mange benytter få farver, imens den seneste trend har gjort os mere modige og farverige. Overvej hvad du godt lide at kigge på når du besøger andre eller søger inspiration online.

(2) Har du en tom og kedelig væg i dit hjem, så brug gerne tid på at overveje hvad der skal hænge på den og om du ønsker at male den i en skøn farve. En tom væg kan indbyde til både plakater, billeder, hylder og andre grafiske elementer.

(3) Søger du en mere enkel stil, anbefaler vi at benytte større plakater i rammer eller vægmotiver. Dette skaber luft og enkelthed i hjemmet.

(4) Ønsker du noget mere utraditionelt og at skille dig ud med din indretning. Anbefaler vi at du kombinere sjove illustrationer med planteophæng. Her kan man benytte skønne genbrugsfund, kombineret med de populære planteophæng fra eksempelvis Leerbaek.

(5) Med en opslagstavle i indretningen, kan man skabe både noget funktionelt og dekorativt. Her kan vi anbefale flere udgaver fra eksempelvis The Oak Men, Lawa Design og dot aarhus. Perfekt at benytte i køkkenet, på børneværelser eller kontoret. En meget praktisk måde at udnytte væggen på.

lawa design - entre - hylde - entre - noegleholder
Twist Shelf fra Lawa Design

Levering af dine produkter fra RePlant Art

Ved køb af produkter fra RePlant Art kan du forvente en levering indenfor 4-6 hverdage, da alle motiver er håndlavede i Lunderskov, nær Kolding. Din betaling hæves først når din bestilling afsendes og vi tilbyder dig en god sikkerhed i form af e-mærket og 3D Secure. Skulle du have spørgsmål til din ordre, kontakt venligst kundeservice på mail: shop@modernhouse.dk og vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Ønsker du læse mere om hvordan de fine motiver bliver til, så kom med Behind the Scenens, hvor du kan se hvordan den senest nyhed, Uglen blev til. Dette helt fra ide til det færdige motiv. Behind the Scenens vil være en henvisning til vores leverandørs hjemmeside. Her kan du både læse og se billeder af hele processen.

Uglen Replant Art
Uglen fra RePlant Art

Se vores mange tilbud, hvor du har mulighed for at købe designs til attrative priser eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vi vil forsøge at holde dig opdateret på både nyheder og tilbud. Del gerne dine køb med os på Instagram med #modernhousedk eller @modernhousedk og inspirere andre til deres hjem og indretning.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.