Viser alle 8 resultater

Biopejse

Du finder hos os et udvalg af alle biopejse fra Nordlys Denmark. Et udvalg som byder på både gulv- og væg biopejse i flere modeller og i enten sort eller hvid. Når du skal vælge en biopejs skal du kigge på rummet størrelse og vælge en biopejs med det antal brændere som passer hjem til dig.

Med en biopejs på væggen fra Nordlys Denmark har du noget smukt og noget som uden tvivl vil give komplimenter og positiv opmærksomhed i dit hjem. På vores biopejse får du 3 års garanti på konstruktions- og materialefejl. Derudover er de alle sikkerhedsgodkendt og produceret i Danmark. Ved køb af en væghængt biopejs medfølger alt til montering og skulle du være i tvivl om opsætning, rengøring eller andet, kan du læse med i vores blogindlæg: Biopejs Væg – Tips til Brug og Opsætning

Ved bestilling af en biopejs, skal du forvente en leveringstid på 3-5 uger. Har du spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os her.Forhandler af biopejse fra Nordlys Denmark

Biopejse er fantastiske til at skabe en god stemning i de kolde tider og er et godt alternativ til brændeovnen. Ved lyden af den knitrende ild, de flakkende flammer og den ekstra varme, som du for fra bioethanol biopejse. En biopejs en nem, dekorativ og et godt alternativ til en brændeovn. Med en biopejs vil du opleve at dit indeklima er mindre lugtfri og giver mere miljøvenlige omgivelser, end ved brug af en brændeovn. Vi anbefaler dog stadigvæk at du lufter ud ved påfyldning af bioethanol.

Vores biopejse fra Nordlys Denmark leveres med 3 års garanti på konstruktions- og materiale fejl. Udvalget byder på biopejse i mange prisklasser og henvender sig både til privat og erhverv. Udover flere væghængte pejse, har vi også modellen Standa, som er en gulvmodel, denne biopejs fås i to størrelser og kan placeres hvor end du ønsker.

Fordele og ulemper ved biopejse

Er du i tvivl om du er køber af en biopejs til dit hjem, så håber vi at dette kan give dig svar på de spørgsmål du måtte have. Vi har samlet de mest nødvendig og værdifuld information, så du er bedst mulig forberedt til at træffe din beslutning. Mange steder er det nemt at finde frem til alle fordelene ved at have en biopejs, men det er også rart at være opmærksom på ulemperne, inden den endelig beslutning skal tages.

Efter selv at have haft en biopejs igennem flere år, kender jeg selv til både fordele og ulemper ved at eje en biopejs.

Fordele ved biopejse

Der er mange fordele ved at investere i en biopejs og du har måske allerede hørt om nogle af dem.

(1) Ægte flammer og let varme

(2) Kræver ingen skorsten

(3) Nem at montere eller placere

(4) Nem at tænde op i

(5) Giver god varme

(6) Ingen aske eller sod

(7) Ingen vedligeholdelse

(8) Miljøvenlig og sikker i brug

(1) Ægte flammer og let varme

Flammen i vores biopejse er ægte og giver varme, men kan ligeledes anvendes som et dekorativt element i indretningen.

(2) Kræver ingen skorsten

Mange oplever det som en stor fordel at det ikke kræver nogen skorsten at have en biopejs. Mange kan bo i huse eller lejligheder, hvor det ikke er muligt at have en skorsten og i disse situationer foretrækker mange en biopejs som en godt alternativ.

(3) Nem at montere eller placere

Fra ønsket om en biopejs til at den står klar til brug, kan klares på kort tid og uden yderligere omkostninger. Det er nemlig meget nemt at montere en væghængt biopejs. Alt hvad du skal bruge til montering af din nye biopejs medfølger, som beslag, monteringsguide og brugsanvisning.

En anden løsning kan være vores gulvmodel Standa, denne model skal blot pakkes ud af emballage og placeres på det ønskede sted. Fordelen ved denne er at du kan flytte den og placere den både i stue, på terrassen eller tage den med i sommerhuset. Vi anbefaler dog at du lader den blive kold inden du flytter den og ikke har for meget bioethanol påfyldt biopejsen.

(4) Nem at tænde op i

En biopejs er meget nem at få i gang. Du fylder blot bioethanol i til kanten inden brug. Her bruger jeg ofte en tragt eller anden hjælpemiddel, da det kan gøre påfyldningen en smule nemmere. Du kan købe bioethanol både på flaske og dunke. Det kan i visse tilfælde være nemmest med flasker, men bruger du en tragt eller anden hjælpemiddel hælder du blot direkte fra flasken og tørrer evt. spildt brændsel op efterfølgende. Herefter tænder du den blot med en langhalset lighter.

(5) Giver god varme

Biopejse kan for nogen erstatte levende lys og fordelene for mange, er at opleve hvor god varme den afgiver som godt kan opvarme et rum. Vores biopejse afgiver fra 2-4,5 kW alt efter model, hvor en brændeovn giver omkring 6-8 kW. Derfor vil du sagtens kunne opleve at den vil kunne give let varme i stuen, men anbefales ikke som primær varmekilde. Sammenlignet med brændeovnen, så skaber den nem og hurtig hygge med ægte flammer og varme.

(6) Ingen aske og sod

Ved brug af en bioethanol biopejs produceres der minimal mængde vand og kulilte, ingen farlige partikler. Du vil derfor ikke være generet af hverken aske eller sod. Når du påfylder bioethanol på din pejs, kan du dog få behov for at åbne vinduet let, da lugten kan være lidt generende ved påfyldning. Men dine vægge forbliver hvide.

(7) Ingen vedligeholdelse

En biopejs kræver ingen vedligeholdelse. Der er ikke nogen dele som skal udskiftes, rengøres eller andet. Du skal blot påfylde bioethanol inden brug og tørre den let over, som et hvert andet møbel.

(8) Miljøvenlig og sikker i brug

Ønsker du et miljøvenlig alternativ til de hyggelig og kolde aftener. Så kan du med god samvittighed anskaffe dig en biopejs. Biopejse udleder langt mindre forurening og kan med god samvittighed benyttes indendørs.

Ulemper ved biopejse

Efter at have gennemgået alle fordele, vil vi nedenfor gennemgå de ulemper der kan være forbundet ved at have en biopejs og som du skal tage med i dine overvejelserne inden du anskaffer en biopejs. Måske er du blandt dem som er nervøse ved at anskaffe en biopejs og frygter for sikkerheden. Derfor er det også vigtigt at have 100% styr på både fordele og ulemper inden du anskaffer en biopejs.

(1) Biopejse varmer ikke ligeså meget som en brændeovn

(2) Pris, kvalitet og Dansk Design

(3) Lugtgener ved pejse

(4) Husk dine forholdsregler

(1) Den varmer ikke ligeså meget som en brændeovn

Mange håber på at få den samme varme som en brændeovn, men du kan fortsat blive positiv overrasket. Hvis du anskaffer den rette model i forhold til størrelsen på rummet, vil du opleve at en biopejs giver mere varme end du lige regner med. Før i tiden blev brændeovnen brugt som primær opvarmning. Med en kapacitet på 6-8 kW, sammenlignet med en biopejs på 2-4,5 kW vil der være en forskel i hvor meget varme der afgives. Derudover ses en biopejs som et hyggeligt alternativ, som vi er mange som husker fra ture i sommerhus med brændeovn og farve flammer.

(2) Pris, kvalitet og Dansk Design kan være tre vigtige faktorer

Der findes rigtige mange forskellige biopejse på landsplan. Det kan være en rigtig god ide at undersøge markedet nøje, samt gode erfaringer med enkelte mærker. En biopejs behøver ikke at koster +10.000 kr. men det kan være en god idé at sikre at kvaliteten er i orden.

Vores biopejse fra Nordlys Danmark er håndlavede og produceret i Danmark. Alle tjekkes nøje og derfor kan vi stå 100% inden for det gode håndværk som de tilbyder.

(3) Lugtgener kan forekomme

Nogle kan opleve at der kan være lugtgener når biopejsen benyttes. Jeg selv oplever det lidt ved påfyldning, da man på dette tidspunkt står med meget bioethanol imellem hænderne. Men køber du en god kvalitet bioethanol vil du opleve færre lugtgener. Her vil pris og kvalitet ofte høre godt sammen. Men selv en god kvalitets biopejs og bioethanol vil aldrig blive 100% lugtfri.

(4) Husk dine forholdsregler

Mange benytter en biopejs som et dekorativt element i indretningen, hvilket de fungere rigtig godt til. Dog vil vi gøre opmærksom på at det er en pejs med åben ild. Det betyder at du aldrig må forlade en tændt biopejs og skal sikre at den er placeret korrekt. Lad være med at betjene en biopejs hvis du er påvirket af alkohol eller lign., og man må aldrig fylde mere bioethanol på en varm og tændt biopejs. Derudover skal man huske at ved åben ild, som stearinlys, tændte brændeovne og biopejse, vil de bruge noget af ilten i lokalet. Derfor anbefaler vi at lokalet er minimum 20 kvm eller at vinduet sættes på klem ved brug.

Anbefaling til den rette bioethanol til din biopejs

Der findes mange steder hvor du kan anskaffe bioethanol til din biopejs. Vores anbefaling er at du anvender bioethanol med en alkoholprocent mellem 95-97,5%, da dette giver den reneste forbrænding. Benytter du en højere alkoholprocent vil du opleve at det brænder meget hurtigere, hvilket samtidig også kræver en højere temperatur, som ikke alle biopejse kan klare.

Vi anbefaler at du fylder bioethanol på din biopejs hver gang og inden du tænder op i din pejs. På den måde for du mest ud af den brændetid som din biopejs kan klare.

Forskellige modeller fra Nordlys Denmark

Nordlys Denmark er producenten bag vores biopejse, udvalget byder på fire biopejs serier i alt: Cora, Monima, Retra og Standa. De har hver især et unikt look, hvoraf en enkelt er produceret til at kunne placeres på gulvet. Derved passer de hver især til ens individuelle stil og hjem.

Cora Serien

Biopejse fra Cora serien er den som skiller sig mest ud fra den traditionelle vægpejs. Dens skandinaviske look, aflange design og massive træ giver et look som mange elsker. Dette er den eneste model hvor træ indgår i designet. Her får du et skandinavisk design, med varme og sjæl, som Nordlys Denmark selv udtaler det.

Monima Serien

En biopejs fra Monima Serien minder på mange områder om de traditionelle pejse på markedet. Den passer godt ind i det hjem, hvor man foretrækker et minimalistisk udtryk med rene linjer.

Retra Serien

Klassikeren over dem alle, men designet som en ny klassisker. Retra serien er trods dens rene og klassiske udtryk, mindst ligeså moderne som de øvrige modeller. Her får du et velkendt design, med et moderne look.

Standa Serien

Med et varmt udtryk og gennemsigtig design, er denne pejs den som skiller sig mest ud. Udover udtrykket er denne serie også den eneste som er designet som en gulvmodel. Dette giver anledning til mange hyggelige stunder, uanset om det som en udendørs biopejs på terrassen, pejs i stuen eller sommerhuset. Her får du en biopejs i et design der følger dit hjem og dig.

Når valget falder på en væghængt biopejs

Blandt vores udvalg af biopejse fra Nordlys Denmark, finder du flest væghængte biopejse. Her finder du et udvalg af forskellige størrelser, farver og design. Vores anbefaling til dig lyder at du finder den model du finder passende hjem til dig og tager højde for hvor meget bioethanol den kan rumme. Under hvert enkelt produkt, kan du læse hvor meget de kan indeholde, anbefaling til minimum kvm, vægt, størrelse og meget mere.

Noget af det vi selv er falden for ved disse biopejse er det stilrene look og især Cora biopejs er populær for den ekstra detalje med træfronten. Derudover er de produceret i Danmark og leveres gratis, samt sikkert direkte til hjemmeadressen. Vi udvælger derfor nøje hvilke biopejse som forhandles hos os.

Så enkelt er det når du ønsker at skabe varme og hygge

Med en ny biopejs fra Nordlys Denmark er det simpelt og nemt at skabe varme og hygge i hjemmet. Når du for din nye væghængte pejs, er processen simpel.

(1) Pak ud og skru op – Pejsene er godkendt til alle vægtyper og leveres med udførelig vejledning, så du nemt kan montere den, uanset om det er hus eller lejlighed.

(2) Montering – Med pejsen medfølger et beslag som er meget nem at montere, så du blot skal hænge biopejsen på beslaget når alt er monteret korrekt.

(3) Fyld på og nyd – Til sidst fylder du bioethanol til kanten ned til det specielle sikkerhedsmateriale som vil opsuge væsken, hvilket sikre at væsken holdes i karet og giver en sikker oplevelse.

Råd og vejledning om opsætning, samt brug af biopejse

Vi går meget op i at du skal føle sig tryg og sikker når du handler hos os. Derfor sidder i vi klar på mail og telefon, hvis du skulle have spørgsmål til et produkt inden du køber. Med flere års erfaring indenfor brug af en biopejs, kan vi besvare de fleste spørgsmål og ønsker at hjælpe dig bedst muligt til den rette beslutning.

Ved køb af en af vores biopejse medfølger alt ved levering og de er utrolig nemme at montere. Selvom du måske mener at det hele giver fin mening, så anbefaler vi at du læser den medfølgende vejledningen inden opsætning og brug. Dette fordi vi ønsker at du for mest mulig ud af din nye biopejs.

Derudover kan vi anbefale dig at læse med i vores blogindlæg, hvor du kan få alle de bedste tips til dit nye køb. Her vil vi komme ind på emner som: opsætning, rengøring og valg af den rette bioethanol.

Læs Blogindlæg: Biopejs Væg – Tips til Brug og Opsætning

Ved påfyldning af bioethanol: Når du skal fylde bioethanol på en af disse pejse er det meget vigtigt aldrig at overfylde den. Men hold dig til blot at fylde den til pejse kanten. Den nemmeste måde at påfylde din pejs er ved brug af en tragt, som blot placeres i brandkarrets åbning. Som alternativ kan du også bruge en bioethanol pumpe som er en hjælp til at fylde på fra de større flasker. Læs mere og flere gode råd om alt dette i vores blogindlæg.

Køb din biopejs online hos ModernHouse.dk og få gratis levering

Du finder et udvalg af mange flotte og skønne biopejse fra den danske designvirksomhed Nordlys Denmark. Et udvalg der byder på både udendørs biopejs, gulv- og væghængte biopejse under navne som Cora, Monima, Retra og Standa. Vi tilbyder altid gratis levering lige til døren, når du bestiller en biopejs hos os. Leveringstiden er 3-5 uger. Vi holder dig opdateret løbende, efterhånden som vores leverandør opdatere os. Når din biopejs bliver afsendt, vil vi sende dig dit track and trace nr. og du kan forvente din ordre leveret (seneste) dagen efter, med virksomheden brinktransport.dk.

Vi oplever ofte at få spørgsmålet om vi har en indbygget biopejs. Da vi ønsker at støtte dansk design og personligt er vilde med disse pejse fra Nordlys Denmark som kan placeres på alle vægtyper. Så vi har ikke en indbygget biopejs, men vi har heldigvis så mange andre typer biopejse.

Har du spørgsmål til en evt. bestilling, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig – Send mail til: shop@modernhouse.dk

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.