Viser alle 4 resultater

Knivskinner

Hos ModernHouse.dk forhandler vi flere flotte knivskinner fra kreative danskere. Så om du er til en knivskinne monteret på væggen eller stående, så finder du flere fine modeller her. Vi kan også anbefale andre kategorier som: Køkkenrulleholder og Bakker – Som giver gode opbevaringsmuligheder og en dekorativ køkkenindretning.

Se vores udvalg nedenfor, og find din favorit.Knivskinner i egetræ

Vores knivskinner er fremstillet i egetræ med forskellige behandlinger og designet af kreative danskere. Alle vores knivskinner er designet i et minimalistisk design med rene linjer og i et flot nordisk design. Vi har et udvalg af behandlinger, så du kan vælge mellem forskellige farver. Med vores knivmagneter for du den perfekte måde at opbevare dine knive på, og samtidig beskytte dem imod ridser og anden slitage. Samtidig er det samtidig en meget hygiejnisk at opbevare dine knive på.

Andre gode alternativer

Med et udvalg af flere knivskinner kan du helt sikkert finde en knivmagnet som passer dig godt. Udover en væghængt skinne, kan vi også anbefale vores knivblok fra Andersen Furniture – Denne model er flytbar, kan placeres hvor du ønsker og kan indeholde 8 knive. Den er ligeledes designet i egetræ, som en enkel og praktisk holder.

Alle vores produkter er designet af kreative danskere og upcoming designere. Her kan vi præsentere brands som: Heldal Design, Andersen Furniture og Lawa Design.

Har du spørgsmål til noget af vores produkter er du altid velkommen til at kontakte os, ved at benytte vores kontaktformular. Derudover tilbyder vi fri levering på alle vores knivmagnetter og 30 dages returret.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.