Viser alle 8 resultater

Biopejse

Du finder hos os et udvalg af alle biopejse fra Nordlys Denmark. Et udvalg som byder på både gulv- og væg biopejse i flere modeller og i enten sort eller hvid. Når du skal vælge en biopejs skal du kigge på rummet størrelse og vælge en biopejs med det antal brændere som passer hjem til dig.

Med en biopejs på væggen fra Nordlys Denmark har du noget smukt og noget som uden tvivl vil give komplimenter og positiv opmærksomhed i dit hjem.

På vores biopejse får du 3 års garanti på konstruktions- og materialefejl. Derudover er de alle sikkerhedsgodkendt og produceret i Danmark. Ved køb af en væghængt biopejs medfølger alt til montering og skulle du være i tvivl om opsætning, rengøring eller andet, kan du læse med i vores blogindlæg: Biopejs Væg – Tips til Brug og Opsætning

Ved bestilling af en biopejs, skal du forvente en leveringstid på 3-5 uger. Har du spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os her.Væghængte- og Gulvbiopejse fra Nordlys Denmark

Biopejse er fantastisk til at skabe hygge i de kolde tider og et godt alternativ til brændeovnen. Ved lyden af den knitrende ild, de flakkende flammer og den ekstra varme, som du for fra en bioethanol pejs, er det en nem, dekorativ og godt alternativ til en brændeovn. Med en biopejs vil du opleve at dit indeklima er mindre lugtfri og giver mere miljøvenlige omgivelser, end ved brug af en brændeovn. Vi anbefaler dog stadigvæk at du lufter ud ved påfyldning af bioethanol.

Ved køb af en pejs fra Nordlys Denmark for du 3 års garanti på konstruktions- og materialefejl, Dansk Design og den bedste kvalitet. Udvalget byder på en fint udvalg af både gulv- og væg modeller. Alt sammen lækre og dekorative designs, nemme at montere og dekorative i indretningen. Læs nedenunder endnu mere om vores produkter fra Nordlys Denmark.

Disse fordele er der ved at have en Biopejs

Biopejse er forholdsvis nye på markedet, men er blevet utrolig populære på kort tid. For det første for du en pejs, som ikke behøver tilslutning til en skorsten og blot har brug for bioethanol. Det aller bedste, er at de hverken oser eller sviner. Det betyder at du med god samvittighed kan tænde op i din pejs, fordi du ikke blot sikre hygge og ekstra varme, men også tager hensyn til miljøet.

Udvalget byder på både væghængte og flytbare pejse. Hvilket betyder at du med vores gulvmodel kan flytte din bioethanol pejs rundt fra rum til rum og bruge den der hvor du befinder dig eller tage den med ud på terrassen om sommeren, blot til hygge ved synet af de skønne flammer.

Væghængt Biopejse

Vores største udvalg byder på væghængte pejse. Her finder du et stort udvalg i flere størrelser, farver og designs. Du vil nemt kunne finde den model som passer hjem til din indretning med udgangspunkt i flere farver, størrelser og kapacitet.

Det eneste du skal tage stilling til, er hvor meget varme du ønsker den skal give og hvor henne i indretningen den skal placeres.

Dette kan du læse mere om inde under hvert enkelt produkt og er en hjælp til dig, i valget om din nye pejs; Under hver model kan du læse om hvor mange brænder den har, dens effekt og hvor mange kvm den anbefales til. Derudover kan du læse hvor meget kapacitet, den kan indeholde og derved hvor lang en brændtid du kan forvente.

Vejledning og opsætning

Tilføj endnu mere hygge og liv til indretningen med en væghængt model. Brug den i stuen, køkkenet, soveværelset eller der hvor den passer dig bedst. Alt medfølger til opsætningen og det er utroligt nemt at montere den, men vær dog altid opmærksom på at følge den medfølgende vejledning meget nøje. Så du sikre at din pejs er 100% sikker og klar til brug.

Læs med i vores blogindlæg, hvor du kan få alle de bedste tips til dit nye køb. Her vil vi komme ind på emner som: opsætning, rengøring og valg af den rette bioethanol.

Læs Blogindlæg: Biopejs Væg l Tips til Brug og Opsætning

Påfyldning af bioethanol; Vores råd til dig, er aldrig at overfylde den. Men hold dig til blot at fylde den til kanten. Den nemmeste måde at påfylde din pejs er ved brug af en tragt, som blot placeres i brandkarrets åbning. Som alternativ kan du også bruge en bioethanol pumpe som er en hjælp til at fylde på fra de større flasker. Læs mere om denne i vores blogindlæg.

Mindre pejse til at placere på bord eller gulv

De mindre og flytbare pejse er et fantastisk alternativ til almindelige stearinlys. Fordelen ved vores flytbare modeller er at du nemt kan flytte rundt på den og placer den som du ønsker. Du kan med fordel tage din bioethanol pejs med udenfor på terrassen eller altanen, hvor du kan nyde synet og lyden af flammernes knitren.

Dog viser erfaringer at vores flytbar model oftes anvendes i mindre rum, hvor den placeres på skænken, reolen eller gulvet og er med til at skabe hygge og varme i den kolde og mørke tid.

Ens for alle vores pejse er at de er håndlavede og designet i Danmark. Dette med stor fokus på kvaliteten og designet. Hver enkel model bliver gennemtestet inden den sendes afsted, dette for at sikre at kvaliteten er i orden og for at undgå fejl og reklamationer.

Vi bruger flere forskellige materialer

Alle vores modeller er produceret i pulverlakeret stål og enkelte af vores pejse har en front bestående af enten massiv ask eller egetræ. Dette er med til at give et råt design og står flot i den moderne indretning. Lad din nye biopejs blive en del af din indretning og skab hygge i hjemmet ved synet af de flakkende og lune flammer.

Vores gulvmodel er designet mere enkelt med udgangspunkt i selve brandkarret, som er produceret i pulverlakeret stål. På hver side finder du et stykke hærdet glas som er med til at skabe et anderledes og meget dekorativ design til hjemmet.

Producenten bag – Nordlys Denmark

Den danske designvirksomhed Nordlys Denmark er producenten bag. Nordlys Denmark er beliggende i Vestjylland, nærmere betegnet Struer. Den danske designvirksomhed er drevet af Peter Tudborg og Christian Nybo, de udvikler og designer selv alle de forskellige biopejse og foretager hele tiden kvalitetskontrol, for at sikre at kvaliteten er i top. Leveringstiden er 14-21 hverdage, da de er produceret i hånden af designerne selv. De arbejder hele tiden på at forbedre arbejdsprocessen og samtidig mindste leveringstiden. Men en biopejs fra Nordlys Denmark er helt sikkert ventetiden værd.

Drømmer du om mere hygge i de kolde og mørke timer. En nem mulighed for at tænde for lidt ekstra varme og hygge. En biopejs er et godt alternativ at bruge i stedet for stearinlys. Se alle de mange fine biopejse og find din ynglings blandt vores dygtige danske upcoming designer – Nordlys Denmark.

Køb Biopejse fra ModernHouse.dk

Du finder et udvalg af mange flotte og skønne biopejse fra den danske designvirksomhed Nordlys Denmark. Et udvalg der byder på både gulv- og væghængte biopejse. Vi tilbyder altid gratis levering og levering lige til døren, når du bestiller en biopejs hos os. Leveringstiden er 3-5 uger. Vi holder dig opdateret løbende, efterhånden som vores leverandør opdatere os. Når din biopejs bliver afsendt, vil vi sende dig dit track and trace nr. og du kan forvente din ordre leveret (seneste) dagen efter, med virksomheden brinktransport.dk.

Har du spørgsmål til en evt. bestilling, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig – Send mail til: shop@modernhouse.dk