Vi har indgået et samarbejde med //Kvinder uden filter//

Vi har indgået et samarbejde med //Kvinder uden filter//

Blogging, Bolig og Indretning

Vi har valgt at indgå dette samarbejde fordi vi syntes det er et fantastisk sted hvor alle er velkommen, til at dele egne oplevelser og erfaringer fra livet. Men også fordi Rikke; indehaver af Kvinder Uden Filter er FANTASTISK dygtig til at indrette og gør det på en anderledes og meget personlig måde. Vi elsker når folk tør skille sig ud med deres indretning. Aller mest fordi det er noget af det der er med, til at beskrive Dansk Upcoming Designere – DET PERSONLIGE og UNIKKE Design.

Hvad er Kvinder Uden Filter?

Bloggen er en side bestående af flere blogger, de skriver om forskellige emner fra deres liv, hverdag. Emner der omhandler alt fra bolig, hverdag med børn, anbefalinger, sex og kærlighed. Der er så mange gode og spændende indlæg, som kan inspirere til både hverdag og bolig. Men også indlæg som kan være støttende i en svær tid.

Der kommer hele tiden nye blogger og spændende indlæg til og jeg følger selv med på siden og deres Facebook, samt Instagram side, hvor der opdateres med nye indlæg. Jeg følger dem selv og gør det fordi jeg personligt syntes det er spændende emner, som inspirere mig i min dagligdag på flere måder.

Der er mange sider i dag inde for blogging, men dette er helt klart en af mine favoritter. Derfor også en af grundende til, vi har valgt at indgå dette meget spændende samarbejde.


>> Besøg Kvinder Uden Filter her <<


Oversigt over emner på Kvinder Uden Filter
samarbejde med kvinder uden filter - blogger - indretning - dansk design - upcoming design - modernhouse.dk
Et smugkig fra Rikke Garner-Tolsøe boligindretning

HURRA for Dansk Upcoming Design

I anledningen af at bloggen indretter nyt kontor har vi tilsendt blandt andet disse fine produkter og lavet et samarbejde med indehaveren Rikke Garner-Tolsøe, som på bloggen skriver om egen boligindretning, hvor du kan få indblik i hendes stil. En indretning vi syntes har en masse anderledes at byde på. Bliv inspireret og se mange flere billeder på www.kvinderudenfilter.dk og få et smugkig længere nede af deres nye kontor.

dot aarhus - kvinder uden filter - kontorindretning - boligindretning - dansk design - upcoming design - modernhousedk
VI ER STOLTE – Her ser du de fine produkter fra dot aarhus på kontoret hos Kvinder Uden Filter

www.modernhouse.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *