Barnets Bog I Sådan sikre du dig, at du for det hele med

Barnets Bog med Bjørne - A4

Disse 15 ting er med, til at gøre din Barnets Bog helt perfekt

Uanset hvor FANTASTISK du syntes den første tid er og hvor opmærksom du syntes du er på hver eneste lille detalje. Så kommer du desværre til at glemme mange af de små hyggelige og vigtige detaljer i dit barns første leveår.

Spørgsmålet lyder ofte: Hvad skal være med i Barnets Bog? Vi vil gerne hjælpe dig, så du sikre at alt bliver husket. Du kan derfor læse med på bloggen og se vores bud på de 15 vigtigste ting at have med i barnets bog.

Derfor skal du kombinere Barnets Bog og Milestone Kort

Kombinationen giver dig muligheden, for at huske alle de små detaljer og gode minder.

Du kan vælge imellem følgende produkter: Milestone Graviditets Kort, Milestone Baby og Barnets Bog i flere variationer og forsider.

Nedenunder kommer vi ind på de 15 ting, som vi syntes bør være med i barnets bog, for at gøre den personlig, men også være med til at huske alle de vigtigste detaljer.

barnets bog original - forevig dit barns minder - prik og streg - med plads til tekst og billeder - barnets bog til pige og dreng - barnets bog til beggge koen


SÅDAN sikre du dig, at du for ALT med i din Barnets Bog

(1) Mulighed for at skrive om graviditeten og indsætte scanningsbilleder – Baby på vej!

  • Her har du muligheden for at skrive lidt om hvordan I fandt ud af den lykkelige omstændighed, lidt om hvordan nyheden blev fortalt til andre, samt lidt om de bedste ting ved graviditeten. Derudover kan du noter den forventede fødselsdato. Derudover er der god plads, til at indsætte billeder, scanningsbilleder og noter små hyggelige historier.
  • Du finder overskifter som “Da vi fandt ud af du var på vej” – “Sådan fortalte vi nyheden om dig” – “Bedste ting ved at vente dig” samt meget mere.

Obs. Du kan med fordel kombinere den første tid med Milestone Graviditets Kortene, som er med til at forevige dine minder og gode stunder igennem din graviditet. (Link)

Inden du kom til <3

(2) Plads til familien

  • Du har mulighed for at personliggøre bogen med at skrive noter om jer selv som forældre eller dig selv som mor. (Bogen henvender sig til alle typer forældre)
  • Siderne indbyder til diverse billeder, tekst og barnets stamtræ
Fleksible overskrifter som indbyder, til at enhver familie kan benytte bogen
Er du enlig mor, så er der også en udgave som henvender sig til dig!

(3) Fødselshistorien

  • Her er der plads til alle de mange noter: Fødselsdato, tidspunkt, ugedag, fødested, vægt, længde, stjernetegn, hårfarve og øjenfarve. Derudover er der god plads til både barnets fødselshistorie, billeder, barnets aftryk af hænder og fødder, samt noter alle dine/jeres tanker om barnets navn.
  • Eksempler kan også være lidt om jordemor, tiden op til fødslen og efter.
  • Nervøs! For at skulle tage barnets aftryk af hånd og fod – Se dette smarte aftryks kit. (Link)

(4) Den første tid

  • Med plads til både billeder og tekst, har du nu muligheden for at skrive alt ned for den første tid, heriblandt hvem de første gæster var, valg af tøj og hvordan den første nat forløb. Der er mange ting man skal vende sig til den første tid, ligemeget om det er det første barn eller nr. 4

Obs. Vi anbefaler de fine Milestone Baby Kort i matchende design. Disse er perfekte, til at forevige de mange gode minder og stunder, som er den første tid. Milestone Baby Kortene gælder fra barnet er en dag gammel og med mest fokus på det første år.

Kombiner bogen med de fine neutrale Milestone Baby Kort

(5) Badetid

  • Som nyfødt er dit barn ren og fin, men efter et par dage er det tid til barnets første bad og det er en rigtig hyggelig tid både for mor/far og barn. I bogen finder du en side med plads til både lidt billeder og tekst, samt med en fleksible overskift, så det ikke nødvendigvis behøver være billeder fra det aller første bad, da det godt kan være en overvælgende oplevelse, som man helst bare vil nyde med barnet.
  • Eksempel: Beskriv gerne hvordan barnets oplevelse var den første gang eller hvordan barnet er generelt når det er badetid.

(6) Vi fejre dig

  • Her finder du en masse god plads til både billeder og tekst, hvor du kan skrive noter for dagen. Her finder du overskrifter som: “Sådan forløb dagen” – “Blandt dine gæster var” – “Det bedste ved dagen var”
  • Eksempel: Du kan også skrive noter omkring valg af tøj, hvem der stod fadder/Gudforældre og gaver.
  • Bogen er designet i en A4 størrelse, hvilket også indbyder til at du kan indsætte plastiklommer, hvis du eksempelvis ønsker at have indbydelsen, bordpynt eller andre personlige ting med i bogen.

(7) Din udvikling…

  • I bogen finder du rigtig mange sider som har overskriften “din udvikling” – Disse sider er fantastiske til løbende af skrive de små og hyggelige detaljer som eksempelvis: “Om mig lige nu” – “Nu kan du” – “Oplevelser du har haft for nyligt” – “Du er vild med” – “Du bryder dig ikke om”
  • Derudover noter du øverste barnets alder, hvilket betyder at alle siderne er fleksible og du kan bruge dem lige når du ønsker i barnets liv.

(8) Så STOR

  • Denne side giver dig muligheden, for at noter dit barns alder, vægt og længde/højde.
  • Positivt! Der er ikke noteret nogen alder på forhånd, så skulle du glemme en enkelt måned så går det nok.
barnets bog - så stor - foevig dit barns minder - prik og streg - barnets bog til begge koen
SÅ STOR – Noter barnets alder vægt og længde

(9) Kreative evner

  • Indsæt nogle af dit barns første eller pæneste tegninger. Endnu en ting som er med, til at gøre bogen personlig og som du sammen kan se tilbage på med dit barn når det bliver større.
  • Bogen er A4 størrelse og du kan derfor også lave huller i tegningerne eller putte dem i plastiklommer og derved skabe plads til endnu flere af de kreative tegninger.
  • Godt råd! Skriv barnets alder i hjørnet på tegningerne, det er sjovt at følge udviklingen.

(10) Første gang du..

  • Her finder du en lang række af alle de små søde ting, som du helt sikkert vil glemme hvis du ikke for dem skrevet ned. Eksempler som: Dit første smil, Vinkede, Sad op, Gav kys, Stod op selv, Gik selv, Danskede, samt plads til egne noter og mange flere søde ting.
  • Dette har vi valgt også at tilføje til listen; Så længe blev du ammet, Første tand og Sutten (Blev den brugt eller ej og hvor længe)

(11) Dine favoritter

  • Med plads til både billeder og tekst, har du her muligheden for at noter nogle af barnets ynglings, det kan være legetøj, tv program eller mad/drikke. Barnets alder noteres ligeledes i et af felterne.

(12) Fødselsdag – 1-7 år

  • Siderne indeholder overskrifter som: “Sådan blev din fødselsdag fejret” – “Dem blev du fejret af” – “Det fik vi at spise” – “Nogle af dine skønne fødselsdagsgaver” – “Det bedste ved dagen var”
Fejr dagen og skriv små noter, så den ALDRIG bliver glemt!

(13) Du starter i…

  • Dagpleje/Vuggestue – Børnehave – Skolestart
  • Her finder du overskrifter som: “Din første dag” – “Det laver I til dagligt” – “Du elsker især når” og ved skolestart overskifter som: “Skolen hedder” – “Din første dag” – “Det havde du på første skoledag” – “Det laver I til dagligt” – “Dine ynglingsfag er” – Alt sammen overskifter som indbyder til at du kan få en bog som indeholder alle de minder du ønsker.
De bliver ALT for hurtig store…

(14) Ord du kan sige

  • Når tiden kommer til de første ord og sætninger, går man endnu en hyggelig og god stund i møde. Det kan dog være svært at huske dem alle og hvad betydninger er. Du finder derfor en side med plads, til at du kan skrive egne noter i små talebobler.

(15) Din håndskrift

  • En sjov detalje er denne side med plads, til at barnet kan skrive lidt år for år og derved følge barnets udvikling med skrifttype.
  • Eksempel: Det kan være at barnet skal skrive sit eget navn på sin fødselsdag.

Bogen indbyder til så meget mere og indeholder mange flere sider end ovenstående. Dette er udpluk af de 15 bedste. Vi syntes personligt det kan være rigtig svært at finde en bog som rummer det hele og hvor alle elementer er tænkt med i bogen. Dette formår PRIK & STREG at gøre rigtig flot.


Dette VÆRDSÆTTER vi alle mest!!

Bogen er med fleksible overskifter, er et ringbind som indbyder til at du kan omrokere i bogen eller indsætte flere sider. Bogen er A4 størrelse, så du kan indsætte plastiklommer og samtidig er der god plads til både billeder og tekst.

>> Ønsker du at se vores bud på den PERFEKTE Barnets Bog – Så KLIK HER <<

barnets bog til tvillinger - barnets bog fra prik og streg - dansk design
Barnets Bog – Findes i flere forskellige designs og udgaver!

Ekstra detaljer

Bogen henvender sig til alle typer familier; Mor og Far, Mor og Mor, Far og Far, Enlig Mor og sammenførte familier.

Venter du tvillinger? Du har muligheden for at købe en pakke med to bøger, her er siderne både designet individuelt, men også med enkelte sider som handler om begge børn.

Tilkøb ekstra sider (Link) og forlæng bogen så langt du ønsker, eksempelvis til konfirmation eller 18 års fødselsdag. De ekstra sider dækker over følgende:

>> Ekstra sider uden overskrifter – Din udvikling – Ferietid – Hyggelige højtider – Familieforøgelse <<

 

 

 

ekstra sider til barnets bog


Milestone Graviditetskort I Milestone Baby Kort

barnets-bog-i-saadan-sikre-du-dig-at-du-for-det-hele-med

 

Milestone Graviditetskort: Gælder fra uge 12 til efter fødsel (Læs alle overskrifter inden under produktet – Link)

milestone baby kort - milestenskort - til piger og drenge - dansk design - indretning - boernevaerelse - modernhouse.dk - prik og streg

Milestone Baby Kort: Gælder fra 1 dag gammel og det første år. (Læs alle overskrifter inden under produktet – Link)


Hjælp til Baby hånd- og fodaftryk

Vi er helt sikkert mange der har prøvet at stå og fedte rundt med sort akryl maling og barnets fod eller hånd. Aftrykket bliver taget, men PERFEKT er det ikke ligefrem og måske har du fået taget fodaftryk, men har opgivet håndaftryk. Med usynlig blæk undgår man alt dette svineri. Se og læs mere her. Vælg imellem aftrykssæt i Pink, Blå og Sort.

Blækfrit sæt: Nemmere bliver det ikke!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *