Året der gik 2020 – Indretning med Danske Designere

aviendo_den grimme aelling_dansk design_aaret der gik_ 2020

År 2020 var ikke blot et nyt år, men året hvor vi tog hul på et nyt årti. Derudover blev året 2020, for os alle et anderledes år. Dette har betydet at vi er mange som har tilbragt væsentlig flere timer i hjemmet, både med arbejde og familien. Disse stunder har budt på flere kreative projekter, istandsættelse, nybyggeri og hyggelige stunder. I år 2020 har vi kunne byde flere danske designere velkommen på shoppen, desværre har vi også måtte sige farvel til flere pga. kedelige omstændigheder. Men vi forholder os positivt og glæder os hver gang når vi ser flere nye upcoming designere som præstere godt og lykkedes. For vi ved hvor svært kampen er som ny iværksætter.

Nyheder 2020

by lohn_klude_dansk design_kitchen_modernhouse
By Lohn – Loved by nature/less is more

Ny virksomhed startet i 2018 af Louise Høj Nissen. Strikkede klude, håndklæder, kurv og opvaskebørste – alt sammen i den bedste kvalitet og med respekt for miljøet.

by lohn - se udvalget her
Avindo – Inspireret af H. C. Andersen

Med mottoet “To Enrich and Inspire” formår Aviendo at inspirere med skønne fortællinger og træfigurer. Dette inspireret af eventyrene fra H. C. Andersen

aviendo - Se udvalget her
Brainchild – danske klassikere

Med plakater og figurer fra Branchild har du nu muligheden for at præsentere flere danske klassikere i dit hjem. Udvalget byder på diverse plakater og træfigurer.

Brainchild - se udvalget her
Kit med selvhærdende ler

I 2020 lancerede vi vores eget kit med selvhærdende ler – Perfekt til at lave flotte babyaftryk. 

selvhærdende ler - klik her
Room4more – Nordic Function

Flotte knagerækker, knager og meget mere – blandt de populære nyheder finder du denne knagerække fra Nordic Function.

room4more - klik her
smykkeholder - strups ringe - smykker - dansk design
Strups ringe af camilla bjerre

Ringene fås i flere farver og er meget populære til både håndklæder, planter og som smykkeholder.

Strups - se udvalget her
adventslys_lysestager_messing_55 north.jpg
Hove home blev til 55° North

Udover navneskifte og flere produkter samlet, kunne 55° North præsentere disse flotte adventstal i flere farver – Perfekt til kronelys og flot hele året rundt.

55° North - se udvalget her
leerbaek_flora xlarge_planteophaeng_planteholder_dansk design.jpg
Leerbaek – Flora 

Blandt vores bestseller har vi PlantWire, men udover denne kan den danske designere Ida Leerbaek præsentere flere forskellige flotte planteophæng, heriblandt Flora.

Flora - klik her
andersen furniture

Mange kender helt sikkert den danske designvirksomhed Andersen Furniture. Her finder du produkter som: Hylder, træfigurer, køkkenrulleholder og meget mere.

andersen f. - se udvalget her
Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig en bedre browseroplevelse. Ved at gennemse denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.